Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Konstantno kršenje pravila 10998 i 11002 ID

Status
Not open for further replies.
Your ID
59842
Players nickname
Fran Gaviria
Suspect ID
11002 10998
Date of violation
May 29, 2024
Time of violation
15:30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/602453/#post-2186410

Fran Gaviria

Player
Player
Postovana administracio,ovim putem Vam se obracam jer smatram da su ova lica krsila pravila vise puta sto znaci da trebaju biti kaznjena.Evo linkovi od zalbi na njih.Ugodan ostatak dana.
Ima još dosta.

Last edited:

Fran Gaviria

Player
Player
Last edited:

Strahinja Nikolicc

Player
Player
decko posto ne moze cela vojska da nas uhapsi ili ubije jednom pa zovete global svaki put i ni jednom ni smo bili uhapseni na kraju ne znam sto se ljutis.Ti si decko skolski primer forum worriora ,u igrici nista ne mozes pa mozes samo da se zalis.a tek to sto si trazio svaku zalbu na nas na forumu tek kriticno.Ti si decko nas fanboy.

Strahinja Nikolicc

Player
Player
A tek na zalbi da smo citeri sto si nam zahtevo pov necu da komentarisem.I ti i taj tvoj drug ste mnogo pametni cim trazite tako pov,ne znam ko je vama reko da meni treba pov da bi napao vojnu bazu ili uopste da nam zahvtevate pov cak i da ga imam.Ako imas temeljne dokaze za bilo sta bicemo banovani,ako ne ( a nemas) smejacemo ti se i sledeci put kad te ubijemo na kapiji kao prosle dve nededlje svaki dan po 5 puta...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom