Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
???
Players nickname
Martin
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
May 6, 2023
Time
00:00
Proofs
x

Martin :)

Player
Player
Zdravo Mujo pre svega zamolio bi tebe da procitas sve do kraja hvala. U prethodnim zalbama sam trazio od tebe da dobijem unban na main nalogu gde sam igrao pre oko godinu dana ali se ne secam ID-a,imena in game i slicno te sam te Mujo lepo kao prijatelja zamolio da po tvojoj mogucnosti pronadjes ID ili bilo sta napisao si mi na toj zalbi da ti posaljem gmail od naloga tebi u forum dm, to sam i uradio. Dan posle si napisao na tom forumu na razmatranju te sam bio jako srecan jer sam bio spreman opet da zaigram na projektu ubrzo mi stize notifikacija gde pise da nije appelable pogledao sam forum zbunjeno i pitao se kako drugi igraci mogu dobijati unban za isto prekrseno pravilo a ja ne :( znam mnoge koji su dobili unban za isto prekrseno pravilo te sam ja trazio da dobijem unban na main nalogu ne na twinku ili ista slicno trazim samo main da ponovo zaigram na sigurno po mome najboljem projektu ikada jos jednom za sve jedno veliko izvini ukoliko sam ja ista lose napravio ali kao i sto sam reko ne secam se zbog cega sam to uradio i sta tacno moguce cak i da je greska bila u pitanju jer stvarno nema ni na forumu jedna zalba okacena protiv mene skoro nije imalo razlog takodje nigde nisam ni dobio nikada dokaz za to no nije mi to bitno jer nisam lukav i tako dalje da se zalim na takav nacin ja sam dosao lepo da zamolim cak bi prihvatio aposlutno bilo kakav uslov za unban hvala na izdvojenom vremenu za citanje. evo i zalbe o kojoj sam pricao ukoliko je to potrebno -> Rejected - G.P 1.8 | Mujo Simba

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, nazalost vas ID nije appelable i naredna zalba na ovu temu ce rezultirati forum banom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom