1. Vaše ime IRL: Adnan
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): pa vikendom od 12 do 04 a radnim danima budem od nekad od 15 do 23 a nekad od 18 do 01
5. Prosjek online po danu: 6-11 h
6. Vaš Discord: teslica1
7. Vaše ingame ime: Tesla Peskir
8. Vaš ID: 19079
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: prijavljujem se za asistenta ali ako bi napredovao u admina crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
-Zeleo bih da postanem asistent administracije, kako bih pomogao visim adminima kao sto i samo ime kaze (asistent administracije) zeleo bih da resavam neke sitnice za ko je nema potrebe da se muce visi admini i bio bih tu da resavam te stvari da visi admini mogu da se bave vecim problemima odnosno nekome ako treba zapravo pomoc...
2. Koje su vaše prednosti?
- Poslusan sam tako da bi sve u kratkom roku saslusao i naucio
- Nisam brzoplet
- Brzo ucim
- Uvek sam za neki ragovor nikad kroz neku svadju, bolje da se resi normalno nego svadja... (smiren sam)
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Tvrdoglav sam u situacijama kada sam 100% siguran da sam u pravu a neko mi govori da nisam.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
- Jos uvek ne, zato i pisem aplikaciju za asistenta...
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Ali ukoliko budem zeleo da napredujem spreman bi bio...
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
-Malo skola ali ne jos dugo kraj skolske godine je.
Hvala na citanju aplikacije.
Tesla Peskir
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): pa vikendom od 12 do 04 a radnim danima budem od nekad od 15 do 23 a nekad od 18 do 01
5. Prosjek online po danu: 6-11 h
6. Vaš Discord: teslica1
7. Vaše ingame ime: Tesla Peskir
8. Vaš ID: 19079
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: prijavljujem se za asistenta ali ako bi napredovao u admina crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
-Zeleo bih da postanem asistent administracije, kako bih pomogao visim adminima kao sto i samo ime kaze (asistent administracije) zeleo bih da resavam neke sitnice za ko je nema potrebe da se muce visi admini i bio bih tu da resavam te stvari da visi admini mogu da se bave vecim problemima odnosno nekome ako treba zapravo pomoc...
2. Koje su vaše prednosti?
- Poslusan sam tako da bi sve u kratkom roku saslusao i naucio
- Nisam brzoplet
- Brzo ucim
- Uvek sam za neki ragovor nikad kroz neku svadju, bolje da se resi normalno nego svadja... (smiren sam)
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Tvrdoglav sam u situacijama kada sam 100% siguran da sam u pravu a neko mi govori da nisam.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Ali ukoliko budem zeleo da napredujem spreman bi bio...
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
-Malo skola ali ne jos dugo kraj skolske godine je.
Hvala na citanju aplikacije.
Tesla Peskir