Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Uros Bolo

Uros Bolo #1 RS
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL:
Uros
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 12:00-16:00+
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4-8 sati
6. Vaš Discord: vapid69
7. Vaše ingame ime: Uros Lukic
8. Vaš ID: 51141
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?:

Želim postati admin na serveru jer zaista uživam u roleplay igrama i želim da doprinesem ovoj zajednici na najbolji mogući način. Roleplay mi je oduvek bio omiljeni vid igre jer pruža priliku za kreativnost i interakciju sa drugim igračima na jedinstven način.

Imam iskustva sa moderacijom na nekoliko manjih servera, gde sam naučio kako da pomažem igračima. Volim da vidim kako zajednica raste i napreduje, i verujem da bih kao admin mogao da doprinesem tome da svi imaju pozitivno iskustvo na serveru.

Takođe, želim da pomognem u organizaciji zanimljivih događaja koji okupljaju igrače i čine igru još zabavnijom. Mislim da dobro organizovani događaji mogu dodatno zbližiti zajednicu i stvoriti nezaboravne trenutke za sve.

Na kraju, volim da pomažem ljudima i mislim da je to jedan od ključnih razloga zašto želim ovu poziciju. Želim da budem tu za igrače, da im pomognem da se uklope i da se osećaju dobrodošlim. Mislim da bih kao admin mogao da doprinesem pozitivnoj atmosferi na serveru i osiguram da svi igrači uživaju u igri.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje glavne prednosti su iskustvo, posvećenost i komunikacione veštine. Imam dugogodišnje iskustvo u igranju i moderaciji na raznim roleplay serverima, što mi je omogućilo da steknem duboko razumevanje kako stvari funkcionišu i kako najbolje rešavati konflikte među igračima.

Jedna od mojih najvećih prednosti je posvećenost. Kada preuzmem neku odgovornost, uvek se trudim da je obavim temeljno i na najbolji mogući način. To znači da sam spreman da uložim vreme i trud kako bih osigurao da server funkcioniše besprekorno i da svi igrači imaju pozitivno iskustvo.

Takođe, mislim da su moje komunikacione veštine veoma važne. Znam kako da slušam i razumem probleme igrača, kao i kako da im pružim podršku i pomoć na prijateljski i profesionalan način. Verujem da je dobra komunikacija ključ za održavanje pozitivne atmosfere na serveru.

Osim toga, imam dobro oko za detalje, što mi pomaže da brzo uočim i rešavam probleme pre nego što eskaliraju. Takođe, volim da učim i uvek tražim načine kako mogu da unapredim svoje veštine i znanje, kako bih bio još bolji admin.

Ukratko, smatram da moje iskustvo, posvećenost i veštine u komunikaciji čine čvrstu osnovu koja bi mi omogućila da budem efikasan i pouzdan admin na Grand Roleplay serveru.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Umem biti veoma nametljiv ako se mogu tako izrazit
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Jesam
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Aplikacija je napisana putem AI-a , aplikacija mora biti napisana od strane licno vas , samim time nedovoljno truda ulozeno u pisanje aplikacije.

Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom