Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 1.1 .1.4 1.7 1.8 , Forum rule 9 I 51499

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
stranac
Suspect ID
51499
Date of violation
May 31, 2024
Time of violation
3:01
Proofs
https://gta5grand.com/forum/

Tony Luxury

Player
Player
Ma nije opce problem, neka gledaju. A ti bar stani iza svojeg ID i imena, suprotno ispadas znas vec sto..

Medena Viper

Player
Player
ma u redu je brt , vi ste svi najbolji i najaci. Forum i internet warriori . Lagano

Tony Luxury

Player
Player
Hahah, pa sto ne stanes iza imena i ID-a? Ja kad stavljam nesto na forum nikad neces viditi nit ovo stranac a ni 0000 ID. Ponavljam ti, to sve govori o tebi oc, da si obicna...

fakeyubel

Player
Player
pogledajte istoriju njegovih objava na forumu.
ID 12851, ime Dzouni Don ne morate frku praviti oko toga

Medena Viper

Player
Player
Bitno da si ti proverio to bato moj a to sto si ti zakljuco svoj profil to ništa xd

Tony Luxury

Player
Player
Haha u zivotu cuo nisam za njega, a ni ID mi nije poznat. Tako da sigurno ne zna ni on mene a ni ja njega, ali bitno da on mene okaci za ove stvari, a ni on sam ne zna razlog toga 🤔.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Igrac nije prekrsio GP 1.1 ili GP 1.4
Niste naveli nikakav info ili dokaze za GP 1.7 ili GP 1.8 samim time nedovoljno dokaza za provjeru
Sto se tice forum rule 9 pravila , okacite novu zalbu al dostavite dokaze odnosno potrebno je da nam dostavite link foruma za koji mislite da je multi onda tek to mozemo da provjerimo !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom