Approved - G.P. 6.15 I 11002
evo linka zalbe na mene.
U jasnom prizoru kada on dodje vidi se da se ja pucam sa LSPD-om i FIB-om.On je dosao u kolima kojim je prozor pukao u sekundi snimka 00:39 kada se skucao u banderu(te sam ja mogao da vidim da je POLICAJAC), u FIB-ovom panciru i balaklavi(masku koju nose samo POLICAJCI).
U jasnom prizoru u sekundi 00:54 vidi se mrtvo telo policajca(ID 5402),pored koga stoji i puska,sto sada 100% potvrdjuje moju pucnjavu sa POLICAJCIMA.
Takodje u istom sekundu na snimku , 00:54 , sam namerno opalio metak pored njega kao Upozorenje,jer je bio daleko.Da je to bio obican gradjanin verujem da bi pobegao.Ja sam prestao da pucem ali sam imao pistolj u ruci jer je policajac.On je izasao sa jasno uocljivim rozim revolverom,te ja njega ubijam bez razmisljanja.
Takodje se vidi i taksista koga nisam hteo pucati , u sekundi 00:58 , samo da ne bi krsio ovo pravilo za koje sam ne pravedno okrivljen.
Isto tako kada sam ga ubio rekao sam,citiram:"mislis da ja ne znam da si fibovac."
I za kraj u sekundi 01:02 vidi se moj drugar koji mi je pomagao u odbrani od POLICIJE i tokom citave situacije.
Ako se slucajno desi da osoba koja me je optuzila izbrise snimak sa Youtube-au svoju korist,koji je sada na platformi,ja ga imam skinuto u kompjuteru i prilozicu kao neophodan dokaz jer mi se cela zalba zasniva na njemu.
Mislim da je bilo jasno sto sam imao RP razlog da ga pucam.Mislim da je admin Ivash ovde napravio gresku i nije lepo pogledao situaciju,sve se lepo vidi.
Unban Appeal je zato sto mi je ovo treci Warn,a nisam ga zasluzio.
Hvala vam ako ste stigli dovde,nadam se pravednoj odluci.