Informacije
1. Vaše ime IRL: Uros
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 12:00-18:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3-8 sati
6. Vaš Discord: vapid69
7. Vaše ingame ime: Uros Lukic
8. Vaš ID: 51141
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a ali moze i Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Imam iskustva sa administracijom na nekim manjim serverima zao mi je videt nove roleplay igrace kako su izgubljeni po serveru. Voleo bi da se isprobam u ulozi admina posto su dobre skripte servera. Bio bi moj ozbiljniji projekat na kome bih bio admin sto bi mi doprinelo kasnije iskustvu
2. Koje su vaše prednosti?
Umem biti strpljiv sa ljudima koji se nerazujeju i objasniti sve sto mogu
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Umem bit nadmetljiv i ponekad iritantan
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Jesam spreman sam
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nisam ni imao biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Moze se roditelji naci ali retko je to
1. Vaše ime IRL: Uros
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 12:00-18:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3-8 sati
6. Vaš Discord: vapid69
7. Vaše ingame ime: Uros Lukic
8. Vaš ID: 51141
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a ali moze i Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Imam iskustva sa administracijom na nekim manjim serverima zao mi je videt nove roleplay igrace kako su izgubljeni po serveru. Voleo bi da se isprobam u ulozi admina posto su dobre skripte servera. Bio bi moj ozbiljniji projekat na kome bih bio admin sto bi mi doprinelo kasnije iskustvu
2. Koje su vaše prednosti?
Umem biti strpljiv sa ljudima koji se nerazujeju i objasniti sve sto mogu
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Umem bit nadmetljiv i ponekad iritantan
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Jesam spreman sam
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nisam ni imao biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Moze se roditelji naci ali retko je to