Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zahtev za Unban za G.P 4.1 | Leon Zaza

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6299
Players nickname
Miki Drmon
Administrators nickname
Leon Zaza
Date
May 28, 2024
Time
15:03
Proofs
https://imgur.com/a/Gnf2gcH

MikiDrmon

Player
Player
Joined
Oct 31, 2021
Messages
14
Zahtev za Unban
Poštovani Administratori Grand RP Projekta,
Ja, Miki Drmon, se obraćam ovim putem u vezi sa mojim banom na serveru Grand RP projekta. Razumem ozbiljnost situacije i želim da izrazim iskrenu želju za rešavanjem ovog problema.
Prvo i pre svega, želim da izrazim duboko žaljenje zbog svih incidenata koji su doveli do mog bana. Shvatam da su moje postupke shvaćene kao neprihvatljive u okviru pravila servera, te želim da istaknem da nisu bili moja namera naneti štetu igračima ili ometati tok igre.
U međuvremenu, duboko sam razmislio o svojim postupcima i shvatio sam ozbiljnost situacije. Spreman sam da preuzmem odgovornost za svoje postupke i da se obavezujem da se takvi incidenti neće ponoviti u budućnosti.
Molim vas da uzmete u obzir ovaj zahtev za unban i da razmotrite moju želju da se ponovo priključim zajednici Grand RP projekta. Bio bih veoma zahvalan za drugu šansu i obećavam da ću se pridržavati pravila servera u potpunosti.
Unapred hvala na vašem razmatranju. Molim vas da me obavestite o bilo kakvim dodatnim koracima ili informacijama koje bih trebao pružiti kako bih olakšao proces razmatranja mog zahteva.
S poštovanjem,
Miki Drmon
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom