By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dostavi pov cele situacije to nije cela situacija.Nakon zavrsetka eventa Bitka za Luku nakon sto sam izasao iz kruga sam ubijen.
Kupljenje oruzja sa pistoljem u ruci.Nema duzi pov ili od prije nazalost.Jasno s esve vidi oprostite sto je mao kraci pov
Koji si ti?Sijan , pa daj ti pov onda
To je sva situacija koja je snimljena i kija je uspjela uhvatiti krsenje pravila. Ukoliko zelite dokazati suprotno dostavite pov.Dostavi pov cele situacije to nije cela situacija.
jaoTo je sva situacija koja je snimljena i kija je uspjela uhvatiti krsenje pravila. Ukoliko zelite dokazati suprotno dostavite pov.
.Nakon zavrsetka eventa Bitka za Luku nakon sto sam izasao iz kruga sam ubijen.
Kupljenje oruzja sa pistoljem u ruci.Nema duzi pov ili od prije nazalost.Jasno s esve vidi oprostite sto je mao kraci pov
Nakon zavrsetka eventa Bitka za Luku nakon sto sam izasao iz kruga sam ubijen.
mozda si ti njega dosao pucao otisao sa strane krenuo da snimas dosao kod njega i on te ubio zato sto si ti na njega pucao pre nego sto si upalio snimanje ocemo pov cele situacijeNakon zavrsetka eventa Bitka za Luku nakon sto sam izasao iz kruga sam ubijen.
Mozda to uopste nisam bio ja. Mozda to uopste nije bio on. Mozda je to sa drugog servera. Mozda je to Mujo Simba pucao. Mozda duh mog djeda je to uradio. Mozda je kila mesa teza od kile betona. Mozda je……mozda si ti njega dosao pucao otisao sa strane krenuo da snimas dosao kod njega i on te ubio zato sto si ti na njega pucao prije nego sto si upalio snimanje ocemo pov cele situacije
Na povi se vidi da sam izlazio iz kruga. Sve je u povi sto treba adminu. Tako da teorije zavjere da pomognes frendu ti ne pomazu. Imam email obavjesti gdje je plus vrijedjao tu na forumu i nudio nagradu za sklanjanje tuzbe. To ti je jos jedan dokaz ko je sta uradio. Prihvati kaznu koja te sljeduje i sljedeci put ne ubijaj bez razloga zbog jernog ARa i 100ak municije. To je na blacku 10 k sve ukupnomozda si ti njega dosao pucao otisao sa strane krenuo da snimas dosao kod njega i on te ubio zato sto si ti na njega pucao prije nego sto si upalio snimanje ocemo pov cele situacije
ZAHTEVAN POV CELE SITUACIJE ZATO STO MU JE PRE TOGA IZBROJANO BILO!To je sva situacija koja je snimljena i kija je uspjela uhvatiti krsenje pravila. Ukoliko zelite dokazati suprotno dostavite pov.
Ti si pukao.Na povu se vidi odbrojavanje izlaska iz kruga(napustanje eventa) nisi mi imao gdje brojati da si me vidio u krugu.Evo pov o tome tko je i sto je Dimitrije Sijan . Nebi bilo lose i to malo admini da pregledaju cisto onako etoZAHTEVAN POV CELE SITUACIJE ZATO STO MU JE PRE TOGA IZBROJANO BILO!
Ljubi te bratTi si pukao.Na povu se vidi odbrojavanje izlaska iz kruga(napustanje eventa) nisi mi imao gdje brojati da si me vidio u krugu.Evo pov o tome tko je i sto je Dimitrije Sijan . Nebi bilo lose i to malo admini da pregledaju cisto onako eto
Ovo je u photoshopu editano, mogu poslati pravu sliku chata. A sto se tice pova brojao sam mu 5 sekundiTi si pukao.Na povu se vidi odbrojavanje izlaska iz kruga(napustanje eventa) nisi mi imao gdje brojati da si me vidio u krugu.Evo pov o tome tko je i sto je Dimitrije Sijan . Nebi bilo lose i to malo admini da pregledaju cisto onako eto
A i plus ovo nisam jaTi si pukao.Na povu se vidi odbrojavanje izlaska iz kruga(napustanje eventa) nisi mi imao gdje brojati da si me vidio u krugu.Evo pov o tome tko je i sto je Dimitrije Sijan . Nebi bilo lose i to malo admini da pregledaju cisto onako eto
Ja ne znam ko je ova osoba al ja nisam mozda se neko lazno predstavlja?Ti si pukao.Na povu se vidi odbrojavanje izlaska iz kruga(napustanje eventa) nisi mi imao gdje brojati da si me vidio u krugu.Evo pov o tome tko je i sto je Dimitrije Sijan . Nebi bilo lose i to malo admini da pregledaju cisto onako eto
Kad to?Meni je nudio 300k da mu obrises zalbu hahaha
SrbendaTi si pukao.Na povu se vidi odbrojavanje izlaska iz kruga(napustanje eventa) nisi mi imao gdje brojati da si me vidio u krugu.Evo pov o tome tko je i sto je Dimitrije Sijan . Nebi bilo lose i to malo admini da pregledaju cisto onako eto