Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

lukasilni

Ovo je fudbal
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Pavle
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 11:00-18:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4-9h
6. Vaš Discord: japajapa_1
7. Vaše ingame ime: Pavle Lukic
8. Vaš ID: 59884
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Kao prvo, najveca mi je zelja da se uclanim administraciji. To je zato sto volim da pomazem ne iskusnim igracima i jednostavno sam takva osoba i u rl a ne samo u RP-u. Na ovom sam serveru relativno kratko ali mi je zato iskustvo na plusu sto znaci da dobro znam da se snalazim u organizacijama, neformalnim organizacijama, pocetnim poslovima itd. Samim tim obecavam da cu pomagati svim igracima kojima je potrebna pomoc na ovome projektu!
2. Koje su vaše prednosti? Veoma sam brz pri nekoj situaciji i mogu je veoma mirno bez ikakvih konflikta resiti.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Verujem da nemam ni jednu slabost.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Naravno!
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis ali bi ga prodao da imam
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Manje obaveze oko skole.
Zelim svu srecu svim aplikantima!

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Drzi se ti skole posto ti laganje lose ide, pozdravi ekipu i evo ti BLACKLIST i na ovom nalogu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom