Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40208
Players nickname
Myroo Kalashnikov
Administrators nickname
Eldar Sicario
Date
Jun 2, 2024
Time
14:00
Proofs
( https://gta5grand.com/forum/threads/711310/#post-2532277 ) ( https://gta5grand.com/forum/threads/672690/#post-2396471 )

MYROO PHOENIX

Participant
Leader of unofficial org
Joined
May 2, 2023
Messages
37
Postovani Mujo i Abrahame, ovo vam pisem iz Razloga jer sam pre nekih 20 Minuta dobio Ban za G.P 1.8 od Admina Eldar Sicario. U dokazima vam saljem dve zalbe, jedna je zalba od pre malo jace od mesec dana gde sam prijavljen za istu Stvar i gde je Denza Washington odbio tu zalbu, u drugoj zalbi koja je postavljena pre dva dana mozete videti da je Admin Eldar Sicario stavio tu zalbu na razmatranje, te odmah nakon 3 Minuta doneo odluku i Approvao istu tu zalbu ( Za tako kratko vreme pregledati toliko stvari? ). Ja zaista nikada svesno nisam imao nikakav kontakt izmedju Main-a i moga Twinka, te mislim da je Admin doneo pogresnu odluku sto se tice moje kazne. Ja sam lider neformalne i jako mnogo sam se trudio za sve ovo sto sam postigao na Projektu i jako mi je krivo sto je se ovako nesto dogodilo. Ukoliko sam ja pogresio ja se zaista kajem i molim za oprost i za novu sansu kako bi mogao da nastavim sa druzenjem na Projektu, ali trenutno mislim da se greska sa moje strane zaista nije dogodila te vas molim da ispitate to.

Hvala u napred i srdacan pozdrav.
 

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Joined
May 8, 2021
Messages
10,465
Odbijeno, nigdje vam bivsi admin nije rekao da niste prekrsili G.P 1.8, ali svakako ste ovo pravilo prekrsili nakon prosle zalbe na vas. Samo main moze dobiti unban uz money wipe na novoj zalbi
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom