Postovani Mujo i Abrahame, ovo vam pisem iz Razloga jer sam pre nekih 20 Minuta dobio Ban za G.P 1.8 od Admina Eldar Sicario. U dokazima vam saljem dve zalbe, jedna je zalba od pre malo jace od mesec dana gde sam prijavljen za istu Stvar i gde je Denza Washington odbio tu zalbu, u drugoj zalbi koja je postavljena pre dva dana mozete videti da je Admin Eldar Sicario stavio tu zalbu na razmatranje, te odmah nakon 3 Minuta doneo odluku i Approvao istu tu zalbu ( Za tako kratko vreme pregledati toliko stvari? ). Ja zaista nikada svesno nisam imao nikakav kontakt izmedju Main-a i moga Twinka, te mislim da je Admin doneo pogresnu odluku sto se tice moje kazne. Ja sam lider neformalne i jako mnogo sam se trudio za sve ovo sto sam postigao na Projektu i jako mi je krivo sto je se ovako nesto dogodilo. Ukoliko sam ja pogresio ja se zaista kajem i molim za oprost i za novu sansu kako bi mogao da nastavim sa druzenjem na Projektu, ali trenutno mislim da se greska sa moje strane zaista nije dogodila te vas molim da ispitate to.
Hvala u napred i srdacan pozdrav.
Hvala u napred i srdacan pozdrav.