Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG | Korumpirana Biografija | Miiki Ulemek | 29349

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mihajlo Bengalka

Player
Player
Joined
Aug 30, 2022
Messages
20
Ime Miiki Ulemek
Pol: M
Starost:30
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Zlatno Polje
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Ima
Prednosti: Posvecenost, angazovanost, spreman za timski rad ali i liderstvo, profesionalan u svom poslu.
Slabost: Netolerantan.

Životna Priča:

Miiki Ulemek rođen je 12. septembra 1975. godine u malom selu zvanom Zlatno Polje, smeštenom usred prelepih planinskih predela. Odrastao je u idiličnom okruženju, okružen bujnom prirodom i ljubaznim ljudima koji su ga naučili vrednosti poštovanja i zajedništvaVeć u ranom detinjstvu, Miiki je pokazivao izuzetan talenat za umetnost. Svoje slobodno vreme provodio je crtaći, slikajući i praveći različite umetničke kreacije. Bio je nadahnut lepotom sveta oko sebe i uvek bi pronalazio inspiraciju u svojoj okolini.Kako je Miiki odrastao, njegov talenat i strast prema umetnosti samo su se produbili. Nakon završetka srednje škole, odlučio je da svoju ljubav prema umetnosti pretvori u karijeru. Upisao je prestižnu umetničku akademiju i posvetio se svojim studijama sa istinskom posvećenošću i predanošću.Tokom svojih studija, Miiki je stekao priznanje i poštovanje svojih profesora i kolega. Njegova originalnost i kreativnost činili su ga istaknutim među svojim vršnjacima, a njegova dela su bila izložena na brojnim umetničkim manifestacijama širom zemlje.Nakon diplomiranja, Miiki je započeo svoju karijeru kao profesionalni umetnik. Njegova dela su brzo privukla pažnju javnosti i kritike, a uskoro je postao poznat kao jedan od najperspektivnijih mladih umetnika u zemlji. Njegove slike su krasile galerije, a skulpture su bile izložene na javnim trgovima.Međutim, uprkos svom uspehu, Miiki je ostao skroman i posvećen svojoj umetnosti. Redovno je volontirao u lokalnim školama i centrima za decu sa posebnim potrebama, deleći svoje znanje i iskustvo sa mladima. Njegova toplina i empatija činili su ga omiljenim među zajednicom.Kroz godine, Miiki je nastavio da razvija svoj talenat i da doprinosi kulturnom životu svoje zajednice. Njegova priča služi kao inspiracija drugima da slede svoje strasti i da teže ka ostvarenju svojih snova, bez obzira na prepreke koje se nađu na njihovom putu.

Karijera:

Miiki Ulemek je svoju karijeru započeo kao mladi umetnik, istražujući različite stilove i tehnike kako bi izrazio svoju kreativnost. Njegova strast prema umetnosti vodila ga je kroz različite sfere, od slikarstva do vajarstva, svaki put istražujući nove načine izražavanja svoje vizije.Nakon što je stekao priznanje u lokalnoj umetničkoj sceni, Miiki je odlučio da proširi svoje horizonte i da se upusti u svet digitalne umetnosti. Svoje veštine je usavršavao u radu sa digitalnim medijima, kreirajući vizualno impresivne kompozicije i animacije.Uskoro je privukao pažnju prestižnih klijenata iz sveta advertajzinga i zabave. Njegova dela su krasila naslovnice magazina, bila su deo reklamnih kampanja velikih brendova i prisutna na festivalima filma i animacije širom sveta.Miiki je svoj talenat koristio ne samo za komercijalne svrhe, već i za humanitarne projekte. Redovno je donirao svoje vreme i veštine organizacijama koje se bore za zaštitu životne sredine, ljudskih prava i obrazovanja.Kroz godine, Miiki je ostao posvećen svojoj umetnosti, istražujući nove ideje i tehnike kako bi se stalno razvijao kao umetnik. Njegova priča o karijeri služi kao inspiracija drugima da prate svoje strasti i da se posvete ostvarenju svojih snova u kreativnim industrijama. Miiki je krenuo da ide mutnim vodama te su ga uvukli u mnogo problema i poceo je da se drogira i da se bahato ponasa prema svima vise ne slusa nikoga, Miiki-a je povuklo lose drustvo s kojim se druzio od malena te pokusao je da zaobidje i odvoji se od njih ali nikako nije uspao. Sve vise i vise je tonuo dublje i dublje.


Osobine

Miiki moze uzimati mito do 100.000$

Miiki je u stanju uvek da se bori 2vs1 zbog njegovog treninga

Miiki moze da veze,vuce,pruza prvu pomoc,otvara PDA,skuplja stvari sa poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drzi pistolj

Miiki moze da izveze kamione za ammo run u svoju korist

Miiki je cesto na drogama pa se po nekad ponasa nedolicno (drsko) prema kolegama, gradjanima i banditima

Miiki moze onesvestiti svoje kolege iz LSPDa/SAHPa/FIBa/GOVa kako bi izvadio prijatelja ako je uhapsen
 
Last edited:

Gerrito Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
2,995
  • Biografija PRIHVACENA.
    Pripazite na pravilo PG
  • Miiki moze da izveze kamione za ammo run u svoju korist
  • Pripazite na pravilo FAIL RP.
  • U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom