By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!opasna trkaako je bio iza mene ok ali cini mi se da me puco kroz ovaj stroj sta je to vec
Ne zna se ko je goriako je bio iza mene ok ali cini mi se da me puco kroz ovaj stroj sta je to vec
jbg nisam znao da se to moze busiti
mnogo se kurcis od kako me nema al vratit cu se ja i neces kill da umes zapamtiBurazeru zna se da ja bijem celo dvoriste na elektriku tamo se ne zalazi
ti nikad nisi ni mogao da me ubijes...idi nahrani svinje i ne diraj nistamnogo se kurcis od kako me nema al vratit cu se ja i neces kill da umes zapamti
a ti smrdljivko mali sto necu da te primim u famiiju ne treba da jedes govna nego da se pomiris sa tim da si mentolcina mala bezobrazna i da mozes samo kod luke joa u familiju jer ste isti.Ne zna se ko je gori
Šta sere ovaj matori?a ti smrdljivko mali sto necu da te primim u famiiju ne treba da jedes govna nego da se pomiris sa tim da si mentolcina mala bezobrazna i da mozes samo kod luke joa u familiju jer ste isti
brandaa ti smrdljivko mali sto necu da te primim u famiiju ne treba da jedes govna nego da se pomiris sa tim da si mentolcina mala bezobrazna i da mozes samo kod luke joa u familiju jer ste isti.