Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38883
Players nickname
Jocke Cuft
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Jun 3, 2024
Time
00:00
Proofs
xxxx

Fixi OxFord

Player
Player
  1. Pozdrav dragi mujo i abrahame ne znam ko cita ovo Mom drugu je banovan forum nalog Za navodno pravljenje multi forum naloga E sad pisem unban appeal za njega. Dobio je ban za G.P.1.4, Za napravljen novi acc in game Moj mladji brat je hteo da igra grand, ali nisam hteo da mu dajem da igra na mom da ne dobijem ban za G.P.1.1, pa sam napravio novi acc id-a 59960 za njega. Ali kada sam svatio da mogu ponovo da budem banovan napisao sam drugaru da me reporta da mi banuju sve pa da napisem unban appeal. Zaista mi se svidja projekat i igram od krajem 2023 godine,upoznao sam dosta ljudi kako iz mog grada tako iz drugih zemlja, sa kojim svakodnevno komuniciram. Imam postovanja prema muji i to veliko postovanje i nista protiv njega nemam. Ovo neka bude neka molba za unban i izvinjenje za moju gresku ako mi ne date unban sacekacu jos 53 dana nije problem. Hvala mujo na izdvojenom vremenu za citanje i nadam se pozitivnim odgovorom Lep pozdrav... Id na main acc 38883

Status
Not open for further replies.
Top Bottom