- Vaše ime IRL: Lazar
- Vaše godine: 15
- Vremenska zona: GMT+2
- Prosjek online po danu: 3h-do 6h
- Vaš Discord: laskegg
- Vaše ingame ime: Laske Zemunac
- Vaš ID:54614
Dodatne informacije Leader za The Marabunta Grande
- Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Kao lider The Marabunta Grande, evo tri razloga zašto bih želio preuzeti tu ulogu: 1.Imam iskustvo u vođenju i upravljanju timovima van igre, što uključuje organiziranje događaja, rešavanje sukoba i poticanje saradnje. To iskustvo mogu primieniti u vođenju The Marabunta Grande u Grand RP RS-a, što će pridonieti uspješnom vođenju bande i razvoju njenih članova kriminalom. 2.Volim kreirati intrigantne priče i događaje unutar igara koje igram. Vođenje The Marabunta Grande omogućilo bi mi priliku da razvijam dublju i uzbudljiviju priču za članove bande, stvarajući dinamično i uzbudljivo okruženje za RolePlay. 3.Imam jasnu viziju o tome kako bih volio videti The Marabunta Grande kako raste i razvija se unutar Grand RP RS sveta. To uključuje promicanje saradnje, razvoj među članovima te stvaranje uzbudljivih i dobro osmišljenih kriminalnih aktivnosti. Kao lider, mogao bih usmeriti resurse i napore u ostvarenje te vizije, što bi rezultiralo snažnom organizacijom.
- Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1.Iskusniji članovi mogu služiti kao uloga novim igračima, pomažući im u učenju igre, razumevanju pravila i razvijanju njihovih karaktera. 2.Organizujte događaje koje su povezane s unutrašnjim sukobima, rivalima sa drugim bandama ili sukobima sa state-om. Ovo će dodati napetost i interesovanje za RolePlay. 3.Svaki clan koji krsi pravila servera bice kaznjen odredjenom kaznom!
4.Minimanlno 8 gonica ic-minimalno 12 godina ooc!
RANKOVI:
13.LEADER
12.CO-LEADER
11.O.G.
10.COMMANDER
9.TURFER
8.GRAFFITI TEAM LEADER
7.GRAFFITI TEAM COMMAND
6.GRAFFITI TEAM
5.GHETTO CLEANER
4.GHETTO BOY
3.HUSTLER