Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
Povlacim
Players nickname
Povlacim
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 4, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/OPugOKxNdLo

Pinki Panich

Player
Player
Postovana Administracijo,

Igram vec dugo na serveru i mnogo sam zavoleo taj server.Do sada mi se nije desavalo ovako nesto ali na zalost pojavio se igrac koji je psovao i pljuvao po Grand Roleplay serveru Vladan Vukov 14273.Bili smo na eventu mislim da je Fabrika RP Tiketa i nakon eventa kada je doticni igrac umro poceo je da pljuje po roleplay serveru.Ja imam snimak od kojeg sam napravio soundboard jer je doticni igrac 14273 pretio da to moram da obrisem sa kompa sto sam i uradio,ali sam napravio taj soundboard kako bih imao radi ovakve situacije.Na soundbordu se cuje njegov glas 14273 kako vredja server i pljuje po njemu.Kako bih ste imali vise dokaza dostavicu pov na kojem se vidi da je njegov glas i njegov ID.Pisao sam Abrahamu u dm da li bih se moglo kazniti ako dostavim soundboard i video gdje se cuje njegov glas i na kojem se vidi njegov ID sto je slucaj.Abraham je odgovorio da moze i da okacim na forum sto sam i uradio.Na povu se cuje kako pljuje po serveru to je prvi dokaz,a drugi dokaz je kako igra event gdje se vidi njegov ID i gdje se moze uporediti njegov glas sa tim soundbordom.Mislim glas je isti vec dostavljam vise dokaza kako bih ustanovili da je to taj lik 14273.Pov sa eventa nije taj kako psuje vec je dokaz da se cuje da je njegov glas,mozete ga TP In-game i porazgovarati sa njim gdje se opet cuje da je njegov glas kao na soundbordu.Meni je jako bilo zao kada sam ovo slusao kako vrijedja server,a kasnije je doxao neke informacije o Muji Simbi koje ne bih ovde da odkrivam ali mogu da posaljem Muji u DM.Dc:pinkica sa tog diskorda saljem informacije koje je doxao u vezi Muje.Nadam se da ce se ovaj igrac kazniti jer mi je stvarno bilo zao kada sam cuo vrijedanje,a pogotovo doxing koji saljem u DM.

Lep pozdrav.

Pov Soundboard---
Pov Eventa (gde se vidi ID i cuje se njegov glas)-----
Ostale informacije u vezi doxinga DC:pinkica

Status
Not open for further replies.
Top Bottom