Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
15017
Players nickname
Marko Baustellenleiterr
Administrators nickname
Mujo ili Abraham
Date
Jun 3, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/N1oBAAg

Marko Gootovac

Player
Player
Postovanje Dragi Mujo i Abrahame pisem zadnji puta unbann Appeal za BA ja idalje nerazumijem odkada je to zabranito raditi posto normalno se karakter ni ne Rola nego je krene i odma stane to radi 60% oni ljudi sto idu na evente i pucaju se i nikada nisu dobili Ban za BA stvarno nerazumijem Zasto je to zabrqnito a samo sam ja Ban dobio za to jel ikako Moguce da dobijem unbann posto stvarno se zelim vratiti na projekat sa frendovima i Svime time prihvatio bi bilo kakvu stvar samo da se vratim na Server sto prije i jos jednom se izvinjavam i nebi to nikad Radio vise samo da dobijem jos jednu priliku molim vas na POV od lika se vidi da se ja rolam stalno nevidim Sta je tu BA ? Evo POV od lika :
unaprijed na odgovoru i ugodan vam dan zelim Mujo i Abrahame hvala na citanju

Marko Gootovac

Player
Player
A na moj POV se vidi da se krecem rolat i stajem kao i svi ostali meni je bio karakter zbagovan najverovatnije i zato se rolo stalno normalno se karajter ne rola al neznam Ako vi odkucite da je mozda do greske neke onda hvala puno a Ako be onda nista vidimo se za 29 Dana 😊 evo moj POV jos jednom :

Griefmaker

Player
Player
Postovanje Dragi Mujo i Abrahame pisem zadnji puta unbann Appeal za BA ja idalje nerazumijem odkada je to zabranito raditi posto normalno se karakter ni ne Rola nego je krene i odma stane to radi 60% oni ljudi sto idu na evente i pucaju se i nikada nisu dobili Ban za BA stvarno nerazumijem Zasto je to zabrqnito a samo sam ja Ban dobio za to jel ikako Moguce da dobijem unbann posto stvarno se zelim vratiti na projekat sa frendovima i Svime time prihvatio bi bilo kakvu stvar samo da se vratim na Server sto prije i jos jednom se izvinjavam i nebi to nikad Radio vise samo da dobijem jos jednu priliku molim vas na POV od lika se vidi da se ja rolam stalno nevidim Sta je tu BA ? Evo POV od lika :
unaprijed na odgovoru i ugodan vam dan zelim Mujo i Abrahame hvala na citanju
Bag abuse cisti. Koristis neki redux koji ubrzaje roll ne znam kako al daje ti prednost nad ostlaim igracima. Plus imas na sekund prije da ispalis metak. Dal je karakter zbagan il ne znam. Uglavnom ovo je bag abuse.
Ako cemo realno svi vi sto dobijete ban za cheats zbog reduxa nedozvoljenog ili diskorda koji sadrzi nedozvoljene stvari imate za cilj da sa reduxom dobijete prednost nad ostalim igracima.
Dal pokusajte dobit na fpsu sto po mom misljenju nije problem ,dal u tom da vam karakter brze radi roll ili da redux uspije uz par stvari zbagat vaseg karaktera pa je protivnicima teze pogodit jer se portate ne govorim o speed bostu...
Cak je i speed boost bag abuse samo sto ga ne kaznjavaju bar jos ne.

Marko Gootovac

Player
Player
Bag abuse cisti. Koristis neki redux koji ubrzaje roll ne znam kako al daje ti prednost nad ostlaim igracima. Plus imas na sekund prije da ispalis metak. Dal je karakter zbagan il ne znam. Uglavnom ovo je bag abuse.
Ako cemo realno svi vi sto dobijete ban za cheats zbog reduxa nedozvoljenog ili diskorda koji sadrzi nedozvoljene stvari imate za cilj da sa reduxom dobijete prednost nad ostalim igracima.
Dal pokusajte dobit na fpsu sto po mom misljenju nije problem ,dal u tom da vam karakter brze radi roll ili da redux uspije uz par stvari zbagat vaseg karaktera pa je protivnicima teze pogodit jer se portate ne govorim o speed bostu...
majsotre ja slobodno mogu i na PC CHECK ja cu ga proci jer nemam nista sakriti ti pogledaj moj pov majstore ja niti imam redux niti ista zato sto igram na Rockstar a proso sam vec 2 pc checka tkd ja sam sigurica i meni je karakter bio zbagovan najvjerovatnije a nerazumijem da sam ja dobio ban za to a citav server radi sto i ja sto sam radio i ja samo dobijem ban a potvrdio je i Mazhor prije 2 god da nije BA

niksii

Player
Player
ovo je potpuna glupost sta si ti rekao ja dok sam igrao na rockstaru sam ovo radio i to cijeli server radi samo jos niko ocito nije obracao paznju na ovo dok on nije oovo poceo radit sa shotgunom a sa shotgunom se radi 2x brze jer brze puca automatski mozes brze rolat i abuseat to,po meni iskreno ovaj bag bi trebao bit dozvoljen(za ar i rev) kao sto je dozvoljen speedboost jer je vec postala navika svima koji se pucaju na ovom serveru.Tako da sad ce vjerovatno bit dosta banova vezano za ovaj ba.

Griefmaker

Player
Player
ovo je potpuna glupost sta si ti rekao ja dok sam igrao na rockstaru sam ovo radio i to cijeli server radi samo jos niko ocito nije obracao paznju na ovo dok on nije oovo poceo radit sa shotgunom a sa shotgunom se radi 2x brze jer brze puca automatski mozes brze rolat i abuseat to,po meni iskreno ovaj bag bi trebao bit dozvoljen(za ar i rev) kao sto je dozvoljen speedboost jer je vec postala navika svima koji se pucaju na ovom serveru.Tako da sad ce vjerovatno bit dosta banova vezano za ovaj ba.
Kao sto su za 1.7 pocistili bigatune ne cudi se ako urade i za ovo.
Tvoja recenica gdje kazes da se moze abusat sve govori i sam znas da je BA.

niksii

Player
Player
Kao sto su za 1.7 pocistili bigatune ne cudi se ako urade i za ovo.
Tvoja recenica gdje kazes da se moze abusat sve govori i sam znas da je BA.
Ja nisam rekao da nije bag kad ocito da je bag kao sto je speedboost "po meni iskreno ovaj bag bi trebao bit dozvoljen(za ar i rev) kao sto je dozvoljen speedboost"...Slozilo bi se 99% igraca na ovom projektu sa mnom. Ali zna se ko odlucuje o tome.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom