Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved EMS Korumpirana Biografija | David Borge | 55911 |

Status
Not open for further replies.

Davido97

Player
Player
Joined
Mar 6, 2024
Messages
7
Ime: David Borge

Spol:Muško

Dob:27

Nacionalnost:Hrvat

Mjesto rođenja:Varaždin

Boja očiju:Smede

Boja kose:Crne

Tetovaže:Lijeva ruka,desna ruka,trbuh,leda,lijeva i desna noga

Snage:Staložen,Strpljiv,pametan,odlično baratam oružjem,snalažljiv

Slabost:Kocka,Žene


Životna priča: 100+ riječi


David Borge je rođen 01.veljača 1997. godine u Varaždinu, jednom od manjih gradova u državi Hrvatske. Odrastao je u četvrti poznatoj po visokoj stopi kriminala i siromaštvu. Od malih nogu suočavao se s teškoćama i nedostatkom prilika, što je oblikovalo njegov karakter i stav prema životu.

U adolescenciji, Borge je postao svjestan okrutne stvarnosti ulice i brzo se pridružio lokalnoj bandi kako bi se zaštitio od rivalnih bandi i osigurao osnovnu egzistenciju. Kroz godine, njegova uloga u bandi rasla je, postavši jedan od vođa, a potom i vođa cijele bande.

Unatoč svojoj kriminalnoj aktivnosti, Borge je pokazao izniman intelekt i organizacijske sposobnosti. Koristio je svoje vještine kako bi planirao i izvodio različite kriminalne aktivnosti, uključujući pljačke banaka, draguljarnica i trgovinu drogom. S vremenom je stekao reputaciju kao nemilosrdan i lukav kriminalac, kojeg je policija teško mogla uhvatiti.

Međutim, unatoč uspjehu u kriminalnom svijetu, Borge je osjećao prazninu u svom životu. Duboko u sebi, znao je da njegova djela nanose štetu ne samo drugima, već i njemu samom. Nakon godina života u kriminalu, počeo je razmišljati o promjeni.

Odlučio je napustiti kriminalni način života i okrenuti se legalnim poslovima. Koristeći svoje organizacijske vještine i kontakte, Borge je pokrenuo nekoliko legitimnih poslova, uključujući restorane, nekretnine i konzalting. Njegova transformacija iz kriminalca u poslovnog čovjeka bila je inspiracija mnogima u njegovoj zajednici.

Danas, David Borge radi na izgradnji bolje budućnosti za sebe i svoju zajednicu. Unatoč tamnim tragovima iz prošlosti, nastoji koristiti svoje iskustvo kako bi pomogao drugima da se izbore s izazovima koje život donosi. Iako se suočava s preprekama i osudama zbog svoje prošlosti, nastavlja marljivo raditi na tome da postane bolja osoba i pozitivan član društva.


Priča o karijeri: 100+ riječi


David Borg je započeo svoju karijeru u bolnici kao mladi medicinski tehničar, pun entuzijazma i želje da doprinese dobrobiti pacijenata. Njegova predanost poslu i želja za napretkom brzo su ga istakli među kolegama. David nije samo obavljao svoje zadatke, već je uvijek tražio načine kako da unaprijedi procese i poboljša kvalitetu nege.

Njegova sposobnost da se nosi sa stresom i teškim situacijama brzo je privukla pažnju viših rukovodilaca u bolnici. David je pokazao izvanrednu smirenost i sposobnost vođenja tima čak i u najizazovnijim situacijama. Zbog toga su ga brzo prepoznali kao lidera sposobnog da preuzme veću odgovornost.

Kroz godine rada i predanosti, David je stalno napredovao. Sticao je nova znanja i vještine, a istovremeno je bio mentor mlađim kolegama, dijeleći svoje iskustvo i savjete kako bi ih motivirao da postanu najbolja verzija sebe.

Konačno, dolazak do čina 04 Supervisora bio je prirodan korak u Davidovoj karijeri. Njegovo liderstvo, stručnost i posvećenost postali su prepoznati širom bolnice. Uložio je mnogo truda i rada da bi dostigao taj nivo, ali je svaki korak bio vrijedan truda.

Kada je postao 04 Supervisor, David je preuzeo još veću odgovornost za koordinaciju tima i osiguravanje efikasnog funkcionisanja svih procesa u bolnici. Njegova strast i energija nisu jenjavale, već su samo rasle kako je napredovao u svojoj karijeri.

Na kraju, David Borg je postao simbol uspjeha i predanosti u bolničkom okruženju. Njegova priča inspirisala je mnoge kolege da teže ka svojim ciljevima i nastoje da postanu lideri u svojim oblastima.


Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )
 
Last edited:

Gerrito Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
2,299
Biografija PRIHVACENA.




U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom