Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Mateo Fedorow

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Mateo
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 8:00 h do 12:00 h, od 14h do 23h ( ovisi kad sam u skoli)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5-6 sati
6. Vaš Discord: Mateo9528#4110
7. Vaše ingame ime: Mateo Fedorow
8. Vaš ID: 40694
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Igram na ovom serveru vec neko vrijeme i proso sam sve ogranizacijei bande i htijeo bi probati nesto novo.
Želja za unapređenjem iskustva igrača: Moj glavni cilj kao administratora je stvoriti pozitivno okruženje za sve igrače. Želim osigurati da svatko može uživati u igri, poštivati pravila i osjećati se dobrodošlim na serveru.
Spreman sam preuzeti odgovornost koja dolazi s ulogom administratora na serveru kako bih doprinio zajednici i osigurao ugodno iskustvo za sve igrače. Hvala vam na razmatranju moje kandidature.

2. Koje su vaše prednosti?
Strpljiv sam i razuman uvijek se trudim da pomognem koliko mogu

3. Koje su vaše najveće slabosti?

Smatram da je moja najveca slabost to sto sam perfekcionista. Fokusiran sam na donosenje ispravnih odluka i zbog toga mi ponekad donosenje konacne odluke moze oduzeti vise vremena od uobicajenog.

Nedostatak iskustva je takodje moja slabost. Voljan sam raditi na svojim nedostacima i smatram da cu svojim zalaganjem, proucavanjem raznih situacija i praksi koje se primenjuju, te aktivnim sudjelovanjem u zajednici unaprediti svoje vestine i samim time prevladati svoje nedostatke.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj binis?
Nemam biznis

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijeclava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Odabrani ste za intervju
Kontaktirajte me na discordu da se dogovorimo za termin ispitivanja
Discord Username - ivash0089
Rok 36h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom