Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12037
Players nickname
Nino Obama
Administrators nickname
Tom Chivas
Date
Mar 26, 2022
Time
00:00
Proofs
na ovom snimku mozete videti pre toga svega sta se desilo samo jedan video kako me vdm-ao https://youtu.be/FOyCZDMhJvY

Nino Favela

Player
Player
Lik koji me je vdm-ao udarao , psovao mi majku ja kao na to mogu samo da cutim i da ga ne ubijem ne ja ne dam da mi majku neko psuje ja svako ko mi majku psuje ja cu da ga ubijem znaci ''''''NEMAM NISTA PROTIV ADMINA TOM CHIVASA------ stvarno je dobar admin ali pre ove kazne sto me stavio za DM U GZ sam sedeo celi dan tu jer sam isti ovakav slucaj imao ali nema veze + ja sam ovog lika ubio van grada a van grada kolko ja znam sme da se puca sem pumpa i prodavnica, stvarno nemam nista protiv toma ali ako bi mogli samo da me unjailate zato sto stvarno nije fer ovo sto se dogodilo jer je meni lik psovao majku , ako bi ste mogli samo da me unjailate bio bi prezahvalan.

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Vaša je stvar da pratite šta radite, Ako vas je on psovao snimite i okacite POV zalbu na igrace, Kazna ce vam nazalost ostati.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom