Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Denza Washington 🔥

Leader
Leader
Joined
May 16, 2023
Messages
1,892
1. Vaše ime IRL: Denis
2. Vaše godine: 28
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 7h+
5. Vaš Discord: denza.007
6. Vaše InGame ime: Denza Washington
7. Vaš ID: 12669


1. Lider for Los Santos Police Department


2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.
LSPD Organizacija je za mene nešto posebno, od svih organizacija LSPD me najvise privlaci i mislim da je baš ta organizacija neophodna i najvažnija na našem serveru, dosta dugo sam proveo vremena tu i naravno to je moja prva organiiizacija, oduvijek sam imao želju da je vodim.

2. Dosta dugo sam u ovom projektu i mislim da se iskustvo ne moze nauciti nego se stekne. Proveo sam puno vremena u drzavnim organizacijama i znam kako svaka diše.
Mislim da imam dovoljno iskustva kako bi vodio organizaciju i poboljsao rp na maksimalnom nivou, nekoliko puta sam bio zamjenik u raznim organizacijama i znam kako voditi organizaciju i u kojem smjeru.


3. Za navedenu organizaciju imam spreman tim igraca koji imaju dosta iskustva i zelju za kvalitetnim rolepleyom, koji ce dovest organizaciju do maksimalnog nivoa i pokazati koliko jaka moze biti organizacija LSPD, koliko moze pruziti saradnju drugim organizacijama i biti aktivna u bilo kojem trenutku i vremenu.



3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Imam mnogo savjeta za poboljsanje RP-a u organizaciji i van nje, te cu navesti nekoliko bitnih.
Prije svega mislim da je najbitniji odnos i komunikacija sa kuratorom organizacije, te da uvijek trebamo komunicirati sa istim i razmjenjivati kritike misljenja i pohvale.

Sljedeca stavka odnosi se na komunikaciju sa drugim organizacijama, odgovorno tvrdim da je jednako bitan kontakt i odnos sa ostalim organizacijama kako bi RP bio kvalitetan, ne bih dopustio nikakvu mrznju,svadju i lošu komunikacju sa orgovima, cesto bi imali razne sastanke na diskordu i ingame, razmjenjivali bi misljenja i doprinosili na poboljsanju rp-a, aktivirao bi i lifeinvader koji bi 2 puta u sedmici snimao i prisustvovao raznim akcijama i standardnim patrolama. Isto tako bi aktivirao sekciju koja je dostupna na forumu vezano za vijesti iz naše LSPD stanice, gdje bih pisao razna hapšenja, akcije, konkurse i slicno....

Smatram da za aktivnost i profesionalnost organizacije je jednako bitna, dobra i iskusna HC komanda koja bi uvijek bila dostupna i vodila igrace na razne akcije i usmjeravala ih i poticala na bolji rp.
Aktivirao bi bolje jedinice i svaka jedinica bi imala posebno zaduzenje. Primjer...
( ukoliko igrac sa cinom patrolno osoblje, tokom svoje patrole uhapsi lice koje je prekršilo teži krivicni zakonik, ti igraci iz patrolnog osoblja ne bi mogli odvuci lice u zatvor i odmah ga uhapsiti, nego bi morali doci u stanicu, izvrsiti ispitivanje i zaduziti igrace sa cinom inspektor i više i oni bi morali odvuci lice u zatvor i po proceduri ga uhapsiti, tako da bi svaki cin u organizaciji radio svoj posao i niko se ne bi mjesao u druge poslove i zaduzenja)

Aktivirao bi povremeno patroliranje i obilazak bolnice, prostora oko fib zgrade lifeinvadera i ostalih institucija sve u svrhu boljeg obezbjedjenja i sigurnosti institucija,

To su jedne od mnogobrojnih savjeta za poboljsanje RP-a, a naravno ukoliko budem pozvan iznijet cu jos savjeta i kvalitetnije pojasniti moje planove.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom