1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 12+
5. Vaš Discord: Savicu1#7912
6. Vaše InGame ime: Nikola Black
7. Vaš ID: 50120
1. Lider for Los Santos Police Department
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Od kada sam dosao na GRAND RP poceo sam raditi u drzavnim organizacijama.U tom periodu sam stekao bas puno iskustva, samim tim mislim da bi bio dobar lider.
2.2 Ja kao leader ove posebne organizacije bih pokazao kako izgleda prava državna organizacija!Svaki kolega bi se poštovao i svi su jednaki!
2.3 Od svih organizacija LSPD mi se najvise svido i to je bila ujedno moja prva organizacija.U kojoj sam proveo vise od 1godinu i 6mjeseci.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 U proteklim mandatima sam prime da neki od igraca sa vecim rankovima daju rankove preko veze ljudima koje poznaju. To bih kod mene bilo veoma strogo kaznjivo.Jer zbog ovakvih gluposti sam ja dosta puta napustio neke organizacije.
3.2 Radili bi mnogo vise akcija da kolegama ne bi bilo dosadno i samim tim bi poboljsali svoje sposobnosti kao sto su voznja,letenje i pucanje.
3.3 Iz predhodnih mandata sam skupio dosta prijatelja koji su bili veci cinovi u raznim organizacijama. Tako da bi od samog pocetka LSPD poceo raditi punom parom.
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 12+
5. Vaš Discord: Savicu1#7912
6. Vaše InGame ime: Nikola Black
7. Vaš ID: 50120
1. Lider for Los Santos Police Department
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Od kada sam dosao na GRAND RP poceo sam raditi u drzavnim organizacijama.U tom periodu sam stekao bas puno iskustva, samim tim mislim da bi bio dobar lider.
2.2 Ja kao leader ove posebne organizacije bih pokazao kako izgleda prava državna organizacija!Svaki kolega bi se poštovao i svi su jednaki!
2.3 Od svih organizacija LSPD mi se najvise svido i to je bila ujedno moja prva organizacija.U kojoj sam proveo vise od 1godinu i 6mjeseci.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 U proteklim mandatima sam prime da neki od igraca sa vecim rankovima daju rankove preko veze ljudima koje poznaju. To bih kod mene bilo veoma strogo kaznjivo.Jer zbog ovakvih gluposti sam ja dosta puta napustio neke organizacije.
3.2 Radili bi mnogo vise akcija da kolegama ne bi bilo dosadno i samim tim bi poboljsali svoje sposobnosti kao sto su voznja,letenje i pucanje.
3.3 Iz predhodnih mandata sam skupio dosta prijatelja koji su bili veci cinovi u raznim organizacijama. Tako da bi od samog pocetka LSPD poceo raditi punom parom.
Rankovi:
------------------------------------------------------------------------------------
HIGH COMMAND
------------------------------------------------------------------------------------
30 Nacelnik
29 Zamjenik Nacelnika
28 Assistent Nacelnika
27 Direktor Policije
26 Major
25 Supervizor
HIGH STAFF
24 Glavni Inspektor
23 Komandant SAJ-a
22 Komandant Patrolnog Osoblja
21 Sef Odjelenja
20 Zamjenik Glavnog Inspektora
19 Zamjenik Komandanta SAJ-a
18 Zamjenik Komandanta Patrolnog Osoblja
STRUKTURA
17 SAJ Specijalista
16 Visi Inspektor
15 SAJ Visi Operativac
14 SAJ Operativac
13 Inspektor
12 SAJ Mladji Operativac
11 Mladji Inspektor
10 Stariji Policajac Specijalista
9 Visi Policajac Specijalista
8 Mladji Policajac Specijalista
7 Stariji Saobracajac
6 Visi Saobracajac
5 Saobracajac
4 Policajac na obuci
3 Novi policajac
2 Suspend 24h
1 Suspend 12h
HIGH COMMAND
30 Nacelnik
29 Zamjenik Nacelnika
28 Assistent Nacelnika
27 Direktor Policije
26 Major
25 Supervizor
HIGH STAFF
24 Glavni Inspektor
23 Komandant SAJ-a
22 Komandant Patrolnog Osoblja
21 Sef Odjelenja
20 Zamjenik Glavnog Inspektora
19 Zamjenik Komandanta SAJ-a
18 Zamjenik Komandanta Patrolnog Osoblja
STRUKTURA
17 SAJ Specijalista
16 Visi Inspektor
15 SAJ Visi Operativac
14 SAJ Operativac
13 Inspektor
12 SAJ Mladji Operativac
11 Mladji Inspektor
10 Stariji Policajac Specijalista
9 Visi Policajac Specijalista
8 Mladji Policajac Specijalista
7 Stariji Saobracajac
6 Visi Saobracajac