Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55196
Players nickname
Danny_Deans
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 26, 2024
Time
00:00
Proofs
https://ibb.co/H7S6qb5

Rodijak

Player
Player
Poštovanje cijeloj administraciji grand servera.
Ovim putem želim žatražiti drugu priliku da opet zaigram na serveru, banovan sam 03.04.2024 radi "krađe iz fam vozila" šta naravno nisam uradio. Banovan sam od strane Tefo Koturic na 60 dana, ali nakon tih 60 dana kada sam se pokušao prijavit vidim drugi ban od strane Mujo Simba na 9960 dana. Lik je stavio žalbu na mene ( 02.04.2024 ) nakon 17 dana od kad sam uzeo oružije, pancir iz fam vozila ( 16.03.2024 ). Taj isti lik je bio co lider u familiji gdje su mu i lider i članovi povjerovali na riječ da sam ja krao stvari od njih. Nakon nekog vremena sam čuo da je izbačen iz familije jer je trollovao sve članove, također je uložena žalba na njega gdje je on krao stvari iz familije prije nego je napustio, ali je odbijena jer su prošla 2 dana od toga.. svi ljudi iz te familije kao i sam lider mogu potvrditi da nisam ništa krao ni da sam takva osoba, novi sam igrač igrao sam tek mjesec, dva dana i još se privikavao i učio, sada nakon 2 mjeseca tražim opet priliku da zaigram na ovom projketu jer sam ovdje u kratko vrijeme upoznao dosta dobrih ljudi i stekao nova poznanstva.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, trebate imati dokaz da vam je tadasnji lider odobrio

Status
Not open for further replies.
Top Bottom