1. Vaše ime IRL : Marko
2. Vaše godine : 24
3. Vremenska zona : UTC+01:00
4. Prosjek online po danu : 4-5h
5. Vaš Discord : biggusnibbus
6. Vaše ingame ime : Biggus Nibbus
7. Vaš ID : 18240
Dodatne informacije
1. Lider za LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2. Vaše godine : 24
3. Vremenska zona : UTC+01:00
4. Prosjek online po danu : 4-5h
5. Vaš Discord : biggusnibbus
6. Vaše ingame ime : Biggus Nibbus
7. Vaš ID : 18240
Dodatne informacije
1. Lider za LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Smatram sebe kao dobrim kandidatom za vodjenje jedne ovako ozbiljne organizacije, smatram sebe profesionalnim, ozbiljnim, i dobrim komunikatorom
- Kao sto rekoh komunikacija sa drugim ljudima mi je odlicna tako da komunikacija izmedju ostalih organizacija nikad nece biti problem.
- Vec sam iskusan u vodjenju organizacije jer sam bivsi general NGa gde je organizacija odlicno radila pod mojim vodjstvom.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Bolja komunikacija
- 1v1 razgovor sa clanovima svoje organizacije tako i clanovima ostalih kako bi se utvrdio problem u vodjenju organizacije
- Duza obuka za nove regrute kako ne bi bili u situaciji gde nece znati kako da odrade svoj RP
- Mogucnost napretka kao i vecih bonusa za aktivne clanove (izbegavacemo davanje rankova po tome da li tu osobu poznajemo ili ne)
- Slobodu da clanovi iznesu sve nedoumice i probleme bez da ih neko zbog toga mrzi ili im pravi problem u organizaciji, takodje i da iznesu svoja neka misljena kako bi neka situacija mogla da se poboljsa, ili sam rad
Hvala na odvojenom vremenu!