Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Biggus Nibbus

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Marko
2. Vaše godine : 24
3. Vremenska zona : UTC+01:00
4. Prosjek online po danu : 4-5h
5. Vaš Discord : biggusnibbus
6. Vaše ingame ime : Biggus Nibbus
7. Vaš ID : 18240

Dodatne informacije

1. Lider za LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)​
  • Smatram sebe kao dobrim kandidatom za vodjenje jedne ovako ozbiljne organizacije, smatram sebe profesionalnim, ozbiljnim, i dobrim komunikatorom​
  • Kao sto rekoh komunikacija sa drugim ljudima mi je odlicna tako da komunikacija izmedju ostalih organizacija nikad nece biti problem.​
  • Vec sam iskusan u vodjenju organizacije jer sam bivsi general NGa gde je organizacija odlicno radila pod mojim vodjstvom.​
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.​
  • Bolja komunikacija​
  • 1v1 razgovor sa clanovima svoje organizacije tako i clanovima ostalih kako bi se utvrdio problem u vodjenju organizacije​
  • Duza obuka za nove regrute kako ne bi bili u situaciji gde nece znati kako da odrade svoj RP​
  • Mogucnost napretka kao i vecih bonusa za aktivne clanove (izbegavacemo davanje rankova po tome da li tu osobu poznajemo ili ne)​
  • Slobodu da clanovi iznesu sve nedoumice i probleme bez da ih neko zbog toga mrzi ili im pravi problem u organizaciji, takodje i da iznesu svoja neka misljena kako bi neka situacija mogla da se poboljsa, ili sam rad​

Hvala na odvojenom vremenu!

Bigy One

Player
Player
Čestitamo, pozvani ste na interview za LSPD koji će se dešavat u nedjelju 9/06/2024 u 18:30h Budite u čekaonici 5 minuta prije početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom