Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9984
Players nickname
Lovro Pasalic
Administrators nickname
Diablo Daytona
Date
Mar 27, 2022
Time
00:05
Proofs
Caption

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
3 Momka su dosla na pijacu i krenula da me zovu Zorane, dok si bio beba nosio sam te. Provocirali su iz ne poznatog razloga i precutao sam sve dok mi nisu krenuli spominjati majku. Nakon toga pitao sam jednog momka sto spominjes majku, on je rekao ma jer je ovom liku majka izdebilisna u takom nekom fazonu. Nakon toga usao sam na tezgu da vidim sta se prodaje i deo pijace koji nije bio u GZ slucajno sam udario sakom lika. Odma sam mu se izvinuo kako nebi doslo do problema i nakon toga dolazi 2 prijatelja od tog istog lika i krecu da me udaraju, nakon vise udaraca sto sam poprimio momcima sam se izvinuo i rekao da nije bilo namerno i nakon toga udario me 1 lik jos par puta nakon cega sam popizdeo i ispucao momka te ga odma dovrsio. Admin me nakon toga warnovao i dobio sam 180 minuta. Razumijem postupak administratora, ali nije bio od pocetka situacije. Znam da sam burno reagirao i nisam htio da dodje do ovoga. Zamolio bih vise admine da imaju razumijevanja, hvala vam.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom