Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Andrejko Kostadinovski

Participant
Leader of unofficial org
Informacije
1. Vaše ime IRL: Andrej Kostadinovski
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 10:00 do 22:00 ili 23:00 zavisi
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 8-12h tako nesta
6. Vaš Discord: andrej1206
7. Vaše ingame ime: Andrejko Kostadinovski
8. Vaš ID: 45305
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Assitent administracije

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati assitent administracije jel volim da pomazem ljudima kada sam u mogucnosti da im pomognem, da probam nesto novo u ovom projektu, da sretnem mozda neke nove prijatelje u adminima ili preko tiketa, radi zabave i radi plate koja se dobija.
2. Koje su vaše prednosti?
Snalazljiv, imam samodoverbu, kada pogresim izvinim se, kada pogresim uvek se koregiram na toj gresci, brzo pisem na tastaturi, znam dosta pravila, uvek proverim dva puta sta bi napisao u tiketu i tek onda bi ga poslao.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Previse brzam u nekim situacijama, volim sve da znam i da pitam dosta stvari koje mi nisu jasne, znam da sjebem stvar ponekad, previse verujem ljudima i druge stvari.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Ne, jel se prijavljujem za assitent administracije gde necu morati da napustam RP zivot.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Necu prodati biznis jel kao assistent administracije mogu da imam biznis i zato ga i necu prodati i zato se prijavjujem za asistenta a ne za admina.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Zasada ne ali od septembra skola.

Ivash Low

Player
Player
Odabrani ste za intervju
Kontaktirajte me na discordu da se dogovorimo za termin ispitivanja
Discord Username - ivash0089
Rok 36h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom