Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

MaxHamilton

Player
Player
Ime: Maxim Putin
Starost: 18
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Hrvat
Mesto rođenja: Zagreb
Otac: Josip Broz
Majka: Rafaela Boban Broz
Pol: M
Težina: 100 [kg]
Visina: 189 [cm]
Boja očiju: Žuta
Boja kose: Plava (Blonde)
Tetovaže: Lice
Prednosti: Inteligencija (132 [IQ]), dobar pucač, dobar vozač, snalažljiv, poznajem svoju okolinu, poznajem državu San Andreas
Slabost: blagi ADHD, Disocijativni Poremećaj Identiteta

Životna priča: Rodio sam se u Zagrebu 25. Maja 2006. god. u bolnici KB Dubrava. U prvih godin udana svog žiovota živio sam u jednom selu na rubu Slavonije, svega čega se sjećam iz tog doba je jedan vinograd i dva japanska auta marke Subaru u dvorištu, zatim sam se preselio u Zagreb, te sam tamo živio do svoje 17. godine. Već od druge godine sam otišao u vrtić, te se sjećam prvog dana onog trenutka kad sam prvi kut ušao u prostoriju, zati mse sjećam isto jednog dana nakon par mjeseci, međutim, to bi bilo to i sva sjećanja mi se zacrnjuju do 4. godine, ostatak neću prepričavati, jer je očito kako bi dijete od 4 godine živjelo. Kada sam krenuo u školu, u početku mi se svidjelo (je*o m**er, nisam znao šta me čeka), međutim šta mi se najviše svidjelo jeste bilo novo društvo, međutim nisam se svidio drugima, jer sam imao česte promjene raspoloženja, te bi se ponekad činilo kao da sam druga osoba, tad mi se počeo izražavati DPI. Sa 10 godian sam upoznao dva prijatelja koji su me prihvatili, te smo kao djeca išli u razne avanture u njihovom mjestu.Kada sam krenuo u srednju školu, počeli smo se baviti "biznisom", oni su me uveli u ovakav život pun akcije i zahvalan sam im za to. Međutim sada sam se odlučio preseliti u Los Santos, zbog dva razloga, prvi su Romi, imao sam probleme sa kriminalcima Romske nacionalnosti, a drugi je da izbjegnem vojni rok, u glavno msam otišao zato što su kriminalci Romske nacionalnosti veoma opasni, te im je čast bitnija od zdravog razuma, te da ne mogu biti vojno osposobljen i da me ne odvedu u rat jednog dana. Kada sam sletio u LS, prvo sam se išao pridružiti kriminalnoj familiji, a zatim i bandi, gdje sam ubrzo i prihvaćen od strane društva. Sada se bavim raznim poslovima, iskusan sam i dobro mi ide.

Ishodi:
1- Maxim može raditi RP radnje (dizanje pretraživanje, vezanje, kupljenje stvari itd.), sa bilo koje strane, te sa Revolverom, pištoljem ili bilo kojim manjim oružjem (koje stane u jednu ruku)
2- Maxim se može boriti 1v2, a ukoliko su neprijatelji slabije opremljeni i 1v3
3- Maxim može koristiti oružje (XXX) oznaka
4- Maxim može voziti offroad do 90 [km/h]
5- Maxim može stajati na pokretnom vozilu (Brod, Kamion i slično)
6- Maxim se može izvući iz nekih legalnih problema, na osnovi Disocijativnog Poremećaja Indetiteta
7- Maxim je apsolutni luđak, te je snalažljiv, te može raditi razne manevre radi, stizanja do nekog mjesta, bijega, ili da ulovim nekog, to ukljućuje vožnju automobila kao Vin Diesel (do granice gdje je to zapravo moguće), slijetanje aviona na ravnu cestu, nasukavanje broda i brzo izlaženje, te iskakanje iz vozila dok je to sigurno tj. dok se vozilo kreće manjom brzinom nego uobićajeno.
8- Maxima se u nekim situacijama tolerira zbog DPI-a

Last edited:

Gerrito Malchiny

Player
Player
Biografija ODBIJENA.
  • Maxim može voziti offroad do 90 [km/h]
  • Maxim može stajati na pokretnom vozilu (Brod, Kamion i slično)
  • Maxim je apsolutni luđak, te je snalažljiv, te može raditi razne manevre radi, stizanja do nekog mjesta, bijega, ili da ulovim nekog, to ukljućuje vožnju automobila kao Vin Diesel (do granice gdje je to zapravo moguće), slijetanje aviona na ravnu cestu, nasukavanje broda i brzo izlaženje, te iskakanje iz vozila dok je to sigurno tj. dok se vozilo kreće manjom brzinom nego uobićajeno
Pokusajte opet za 7 dana.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom