Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Beisas

Player
Player
  1. Vaše ime IRL - Strahinja
  2. Vaše godine - 13,5
  3. Vremenska zona -
  4. Prosjek online po danu - 23 do 3 sata
  5. Vaš Discord - beisas_
  6. Vaše ingame ime - Beisas Lisica
  7. Vaš ID - 44230
Dodatne informacije
  1. Lider za Loss Santos Police Department (LSPD)
  2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) - 1.zelim da upoznam nve ljude 2.zelim da jos vise vremena provodim na serveru jer kao lider cu biti aktivniji 3. zelim da ulepsam igru GRP igracima kopji ce biti kod mene u org a i gradjanima ucio sam pravila nedelju dana i jako zelim uzeti LSPD
  3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji - da bih se poboljsao rp u organizaciji a i u serveru takodje moji hc ce na svakih nekloliko dana ispitivati rp ravila da nebi doslo do kvarenja rp-a (ispitivace se pravila i kad ljudi ulase u LSPD)
__ RANKOVI ---------- 30- Nacelnica 29- Zamenik nacelnice 28- Asistent Nacelnice 27-Kapetan 26- Komandant SWAT 25- Komandant Inspektora Komand Struktura 24- Zamenik KOmandanta SWAT 23- Zamenik Komandanta Inspektora 22- Komandir Stanice 21- Porucnik 20- Instruktr 19-SWAT Pilot 18- SWAT Sniper Team 17-SWAT Operativac 16-SWAT Regrut 15- visi Inspektor 14- Inspektor 13- nizi Inspektor 12-Police oficer III 11 - police oficer II 10- police Officer I 9-patrol officer III 8-patrol Officer II 7 - patrol Officer I 6- Saobracajni policajac 5 - komunalni policajac 4 - Kadet na obuci 3 - Cistacica 2-suspend 24h 1 suspend 48h-

Status
Not open for further replies.
Top Bottom