Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11156
Players nickname
Matke Garcia
Suspect ID
19574 19620
Date of violation
Mar 27, 2022
Time of violation
2:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=9qvC9Ws9oPA&ab_channel=MATKE

Matke Magluta

Player
Player
MG na max, ne znaju da sam Matke a traze me preko onog lika u plavom BMW-u, rade RDM (zove me 1v1 policajac? wtf?) i pucanje iz green zone, rade CR, i rade FearRP ulaze i jurili me kroz ghetto.
Ovo vise nema smisla sta policija radi.
Drugo proveravao sam discord cisto da vidim, i oba drugara su bila mutovana, tacnije vidi se ING kako se voze na motoru i pustaju muziku i pricaju, tako da bi se culo i na discordu da je bio neki MG.

Last edited:

karen

Player
Player
Kao prvo dmas nas za to imamo razlog da te ja dmam nazad. Kao drugo za mg prepoznao sam auto kroz tabliceboje i marke postavio sam poternicu na taj auto i dao sam dozvolu da pucaju kada vas vide zato sto si ubio kolegu Shenkie Shelby to se moze proveriti u logovima. Drugo jel ti vidis sam da u tom video radis Copbating i da se to kaznjava? kao prvo sam se namestas da radis Copbating na rp serveru. A taj tvoj drug Damjan Fendi isto nas pucao tamo se vidi na video kod banke i za to se ide dm
Trece sta je to discord ? Mgate na max ingame pricate za discord i mesate ooc info i ic info koristite discord za ooc informacije
A za to sto sam usao u gto odma sam izasao a ako pricamo za delovima grada nek slobodno vidi admin logove gdesi ubio policajac i gde si pucao dali do pd koje vrije od policije ili tamo kod tvoje krajeve to ti je fearrp

Last edited:

Matke Magluta

Player
Player
Ja radim copbaiting? vi ste me zvali ja normalno bezim od policije jer nemate dovoljno ljudi da nas zaustavite. Drugo nigde se ne vidi ovde moj discord da neko prica.

Matke Magluta

Player
Player
Drugo tablice se ne vode ni na koga tako da ne mozes da znas da sam to ja, i prekini da lazes, tablice i vozilo je od Marabunta Grade Organizacije, znaci opet lazes i koristis MG da sam to ja.

karen

Player
Player
Gde si otisao sad pricao si za ingame vratio se u realnom zivotu

Seval Murinjo

Eros baby🤫
Player
Za ovo sto si okacio mozes jedino ti i taj tvoj pokemon da dobijete kaznu za MG jer sta citavo vrijeme pricali OC i na discordu i nisat vise a svatko drugi tko bude pregledavao zalbu skontace da sluzbena lica nisu nista kriva a ja sam bio u onom mercedesu u kojem su zatamljena stakla kako si ti znao da sam ja u PD jos mi govoris sta pucaju ovi tvoji momak kad kacis zalbu treba da isapdne da je suprotna strana kriva a ne ti

Matke Magluta

Player
Player
Drugo imas pravo da me DM nazad? Znas li ti sta je RK da li si cuo nekad mozda za to?? Vidi se da ne znas pravila.

Matke Magluta

Player
Player
Taj decko nije na discordu vidis li da ima zvuk iznad imena, na discordu su skroz druge osobe, koje mogu da potvrde, Veksa Diaz i Don Suave, osobe koje sam sreo usput i koje se ne cuju na discordu i to je to.

karen

Player
Player
i da nisi pricao ooc za ic a je si pa ti decko svestan si da koristis ooc informacije kada ti clan kaze da vidi discord za informacije i ti koristis ooc informacije za ic prednost

Damjan Magluta

Player
Player
Kao prvo dmas nas za to imamo razlog da te ja dmam nazad. Kao drugo za mg prepoznao sam auto kroz tabliceboje i marke postavio sam poternicu na taj auto i dao sam dozvolu da pucaju kada vas vide zato sto si ubio kolegu Shenkie Shelby to se moze proveriti u logovima. Drugo jel ti vidis sam da u tom video radis Copbating i da se to kaznjava? kao prvo sam se namestas da radis Copbating na rp serveru. A taj tvoj drug Damjan Fendi isto nas pucao tamo se vidi na video kod banke i za to se ide dm
Trece sta je to discord ? Mgate na max ingame pricate za discord i mesate ooc info i ic info koristite discord za ooc informacije
Kako znas da se on zove Matke ? Auto je marabuntin nema nikakve informacije o vlasniku. Imam ceo POV gde si rekao matke.

karen

Player
Player
A kao prvo ubijas mog kolega normalno da cu ja tebe onda ubiti zato sto smo imali poteri na taj auto ja licno sam rekao na radio i imam svedoka da to potvrdi. Znaci ti sam na dvoje policajce ispred pd si izasao da se pucas sa pd pa tamo ja imam pravo da se branim koliko ocem ima i logove da to potvrdi gde si ubio policajca i dali si ubio

karen

Player
Player
Kako znas da se on zove Matke ? Auto je marabuntin nema nikakve informacije o vlasniku. Imam ceo POV gde si rekao matke.
Bato dmas nas bez razloga i onda kazes da je 2 ujutro i se zajebavas pa kaki je to roleplay majkumu stara

Damjan Magluta

Player
Player
Bato dmas nas bez razloga i onda kazes da je 2 ujutro i se zajebavas pa kaki je to roleplay majkumu stara
Ja samo dodajem informacije izmedju vas i matketa jer sam bio prisutan tamo. Slobodno stavi zalbu na mene za rdm brate onda ;)

karen

Player
Player
A ovo za admin cb sam radio zato sto jurio sam ga 5 minuta i plus je dmao mog kolegu to sme

karen

Player
Player
a za ovo to je bilo zato sto je onaj kristijan koji je seo do matketa rekao matke kreni i po to znam

Status
Not open for further replies.
Top Bottom