Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
52473
Players nickname
Neo Gaultier
Administrators nickname
Ivash Low
Date
Jun 5, 2024
Time
0000
Proofs
0

Neo Darkin

Player
Player
Poštovana administracijo

Pišem vam s nadom da ćete razumjeti moju situaciju i pružiti mi priliku da se vratim u igru koju volim. Ban koji sam dobio zbog PC Check-a od strane Ivash Low-a duboko me pogodio. Razlog za ban bio je neaktivni Discord server koji je sadržavao ilegalni chat. Priznajem da je taj server imao neprimjeren sadržaj, ali želim naglasiti da ga nisam koristio i nisam bio svjestan svih ilegalnih aktivnosti koje su se tamo odvijale.

Kajem se zbog toga što nisam bio dovoljno oprezan i što nisam uklonio taj server iz svojih povezanih aplikacija. Svjestan sam da je odgovornost na meni da osiguram da moje računalo i svi servisi koje koristim budu u skladu s pravilima servera.

Grand RP RS zajednica mi znači jako puno. Proveo sam mnogo sati igrajući s prijateljima, stvarajući uspomene i doprinosio zajednici. Jako mi je žao zbog potencijalnog gubitka kuće koju sam platio 6.3m i koja mi zaista puno znači u igri. Ona predstavlja moj trud i vrijeme uloženo u igru, i ideja da to izgubim zbog ove pogreške me jako rastužuje.

Razumijem odluku administracije i prihvaćam svaku kaznu koja bude donesena. Spreman sam suočiti se s money wipe-om ili bilo kojom drugom mjerom koju smatrate prikladnom. Moj cilj je vratiti se na server kao odgovoran i pozitivan član zajednice, koji će se pridržavati svih pravila i aktivno doprinositi igračkoj atmosferi.

Molim vas da razmotrite moj apel i pružite mi priliku da se vratim na server. Obećavam da ću ubuduće biti mnogo pažljiviji, da ću učiti iz ove situacije i da više nikada neću ponoviti ovakvu pogrešku. Grand RP RS je za mene više od igre; to je zajednica kojoj želim pripadati i kojoj želim doprinositi.

Hvala vam na razumijevanju i nadam se da ćete mi dati priliku da ispravim svoje pogreške.

S poštovanjem,

Neo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom