Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

mYsTeRY man

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Pavle
2. Vaše godine: 16.5 RL
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 5:00 h do 14:00 h, od 14h do 23h (zavisi kad sam u skoli)
ovih dana nisam nesto bio aktivan razlog vazan ispit za skolu u drugu zemlju posle nastavljam kao pre po 10h minimum na srv
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 8-9 sati
6. Vaš Discord: Kipa144
7. Vaše ingame ime: Kipa Berlusconiiii
8. Vaš ID: 44914
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Na ovom serveru igram duze vreme takodje imam dosta iskustva u raznim organizacijama. Ucio sam pravila u glavnom iz greska skapirao sam kako funkcionisu i koja je logika igre. Zelim postati admin kako bi pomogao ostalim igracima a samim tim i kolegama adminima. Novim igracima kao i naravno starim uvek treba pomoc i uvek se trazi neki bolji admin zelim postati bolji i naravno upoznajem mnoge druge ljude i pomazem im. Imam strpljenja cak i po ceo dan da radim neku stvar brz sam pogotovo sa racunarima i to mi je zelja da radim. Tako da mislim da ce vam trebati admin kao ja kako bi vam pokazao kako moze napredovati kao dosta administratora na ovom srv. Zelim nastaviti igrati na ovom serveru kao administrator zato sto znam dosta stvari da fixam na racunaru i oko igrice pomogo sam dosta ljudi i mislim da bi im sluzilo i naravno pomogao da rese neki problem.

2. Koje su vaše prednosti?
Strpljiv sam,snalazljiv,kapiram,trudim se da igracima pomognem i da im resim problem i da im ostavim sto bolji utisak i zelju za idaljom igrom.

3. Koje su vaše najveće slabosti?
Najveca slabost je to sto se naljutim brzo takodje (neutice na vredjanje igraca il slicno takodje ne zelim nikome pokvariti igru ili slicno)
Drugo nikad nisam bio admin na drugim serverima

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, naravno

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj binis?
Da, nazalost

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijeclava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno ima samo taj ispit i skola al posle za leto i ostatak skole igracu vise. (taj ispit traje do 16. 06 i nema vise)

Ivash Low

Player
Player
Odabrani ste za intervju
Kontaktirajte me na discordu da se dogovorimo za termin ispitivanja
Discord Username - ivash0089
Rok 36h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom