Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

TeddyM3

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL:
2. Vaše godine:
3. Vremenska zona:
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):
6. Vaš Discord:
7. Vaše ingame ime:
8. Vaš ID:
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?

Veoma me privlači ideja da postanem admin na Grand RP serveru jer volim da pomažem drugim igračima i doprinosim stvaranju kvalitetne RP zajednice. Imam iskustva u vođenju timova i rešavanju konflikata, i verujem da bih mogao efikasno da upravljam situacijama koje zahtevaju intervenciju admina. Moj cilj je da poboljšam igračko iskustvo i osiguram da svi igrači imaju poštenu i zabavnu igru.

2. Koje su vaše prednosti?
Jedna od mojih glavnih prednosti je strpljenje, što mi omogućava da smireno i racionalno pristupim svakom problemu. Imam odlične komunikacione veštine, što mi pomaže da jasno i efikasno prenesem informacije i rešim konflikte. Takođe, posedujem organizacione sposobnosti koje mi omogućavaju da prioritizujem zadatke i vodim timove ka uspehu. U kombinaciji sa sposobnošću brzog i efikasnog rešavanja problema, verujem da bih bio izvrstan admin na Grand RP serveru.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?​

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Okacili ste 2 aplikacije noviju ostavljam na pregled ovu odbijam

Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom