Igrac koristi aim lock koji je vidan na njegovoj montazi, molio bih da se ovaj igrac banuje ca cheat, Hvala...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti si za liama reko da cituje ljudi se znaju pucati i brate kakav je to dokaz MONTAZAIgrac koristi aim lock koji je vidan na njegovoj montazi, molio bih da se ovaj igrac banuje ca cheat, Hvala...
mogu da me pc checkaju kolko oces puta ja cheat u zivotu nisam ni u jednoj igrici koristio a igro sam i fortnite pre profesionalnoIgrac koristi aim lock koji je vidan na njegovoj montazi, molio bih da se ovaj igrac banuje ca cheat, Hvala...
kimi rubikozamogu da me pc checkaju kolko oces puta ja cheat u zivotu nisam ni u jednoj igrici koristio a igro sam i fortnite pre profesionalno
Lik ima ruke i ne zove se Andrej Naudi Izgleda da si sebi naudio.Pozz ogisaIgrac koristi aim lock koji je vidan na njegovoj montazi, molio bih da se ovaj igrac banuje ca cheat, Hvala...
Lik ima ruke i ne zove se Andrej Naudi Izgleda da si sebi naudio.Pozz gahahaha bukv samo da mu zahvalim na free promociji montaze xd
Izvini Ognjene Miljevicu nece se ponoviti vise...Lik ima ruke i ne zove se Andrej Naudi Izgleda da si sebi naudio.Pozz ogisa
i postoji nes sto se zove flickKume moj ljudi ti stavljaju svoje najbolje killove u montage nece covek 100% stavit kak ne moze hitat
da da profi si culi smo za tebemogu da me pc checkaju kolko oces puta ja cheat u zivotu nisam ni u jednoj igrici koristio a igro sam i fortnite pre profesionalno
ajde hahahahaae 1v1 u fortu u 2e
gde je brat nemanjaaAu bato HAHHAHA
Ognjen Milijevic se javljaLik ima ruke i ne zove se Andrej Naudi Izgleda da si sebi naudio.Pozz ogisa