Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
52473
Players nickname
Neo Gaultier
Administrators nickname
Ivash Low
Date
Jun 5, 2024
Time
0000
Proofs
0

Neo Darkin

Player
Player
Poštovana administracijo,

Ovim putem vam se obraćam s dubokom iskrenošću i nadom da ćete razmotriti moju molbu za unban. Ban koji sam dobio zbog PC Check-a od strane Ivash Low-a jako me pogodio i želim vam pojasniti okolnosti te iskazati svoje iskreno kajanje.

Priznajem da sam imao neaktivni Discord server koji je sadržavao ilegalni chat. Iako ga nisam aktivno koristio, svjestan sam da je moja odgovornost osigurati da sve povezano s mojim računom bude u skladu s pravilima servera. Duboko se kajem što nisam bio dovoljno pažljiv i svjestan mogućih posljedica.

Grand nije samo igra za mene, već zajednica kojoj sam posvetio mnogo vremena, truda i emocija. Tijekom igranja stekao sam mnoge prijatelje i zaista mi je stalo do ove zajednice. Moja je želja pridonijeti serveru na pozitivan način, i zbog toga sam se jako želio pridružiti administraciji kako bih mogao aktivno sudjelovati u održavanju reda i pomagati drugim igračima.

Razumijem vašu odluku i prihvaćam odgovornost za svoje pogreške. Spreman sam suočiti se s bilo kojom kaznom koju smatrate prikladnom. Moj cilj je vratiti se na server, dokazati svoju ozbiljnost i pozitivno doprinositi zajednici.

Molim vas da razmotrite moju molbu i pružite mi priliku da ispravim svoje pogreške. Obećavam da ću ubuduće biti pažljiviji, da ću se striktno pridržavati pravila i da ću aktivno doprinositi pozitivnoj atmosferi na serveru. Grand mi znači više nego što mogu riječima izraziti, i nadam se da ćete mi omogućiti da to dokažem.

Unaprijed zahvaljujem na razumijevanju i nadam se da ćete mi pružiti priliku za povratak.

S poštovanjem,

Neo

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, sacekajte da vam kazna istekne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom