lider mu je dao rank 9 da bi zajedno vodili familiju on je pokro njegove stvari koje smo skuplali ja i lider koje smo zajedno skupljali ja i lider (ja sam pod lider)
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jer su 2 osobe prekrsili pravilaKo tacno krsi pravilo i zasto kacis 2 osobe u jednom threadu?
neko ne zna da kaci a...Jer su 2 osobe prekrsili pravila
tako jeneko ne zna da kaci a...
Brate moj lik je u mojoj fam i brat je lik je legenda takodjer admini nece prihvatiti zalbu jer moras imati pov citav o liku tako da kad naucis pravila + 6.22 je uzimanje biznisa i para sa balansa 6.3 je pravilo kradje iz skladiste familije ili organizacije vidi se da ni sam ne znas pravila admini ce ti odbiti zalbu ili ce ti dati da je ispravis !!!
da dodam proslo je vise od 48 sati od ove zalbeSlazem se kolega...
ja kacim lika za kradju iz fam autaBrate moj lik je u mojoj fam i brat je lik je legenda takodjer admini nece prihvatiti zalbu jer moras imati pov citav o liku tako da kad naucis pravila + 6.22 je uzimanje biznisa i para sa balansa 6.3 je pravilo kradje iz skladiste familije ili organizacije vidi se da ni sam ne znas pravila admini ce ti odbiti zalbu ili ce ti dati da je ispravis !!!