Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved LSPD korumpirana biografija I Toni Luxury I 51499

Status
Not open for further replies.

Tony Luxury

Player
Player
Joined
Dec 3, 2023
Messages
189
Ime: Toni Luxury

Starost: 27

Nacionalnost: Amerikanac

Mesto rođenja: Los Santos

Pol:Musko

Boja očiju: Plava

Boja kose: Siva

Tetovaže: Tijelo

Prednosti: Brzi refleksi,Razmisljanje,rukovanje oruzijem

Slabost: agresivnost, drskost



Zivotna prica:

Toni Luxury rođen je u Los Santosu 18.06.1996 u obitelji srednje klase. Završio je studij na Sveučilištu u Harvardu. Već u ranim dvadesetima, počeo je raditi u financijskom sektoru, brzo se penjući na ljestvici korporativnog svijeta zahvaljujući svojim talentom za brojke i poslovnim strategijama.Nakon niza poslovnih uspjeha, Toni se odlučio okušati u politici.Pridružio se vladajućoj stranci i ubrzo postao ministar gospodarstva. Njegova retorika o ekonomskom rastu i stranim investicijama privukla je široku podršku, a Toni o je bio viđen kao osoba koja može dovesti do značajnih promjena.Tonijeva politička karijera ubrzo je zasjenjena korupcijskim skandalima. Optužen je za primanje mita i zloupotrebu položaja kako bi osigurao poslove svojim tvrtkama. Istrage su otkrile mrežu fiktivnih tvrtki koje je koristio za pranje novca i prodaju ilegalnog oruzja. Nakon dugotrajnog suđenja,Toni Luxury je osuđen na deset godina zatvora. njegova imovina je zamrznuta, a mnogi njegovi bivši suradnici također su se našli pod istragom. Dok je bio u zatvoru, Toni je navodno imao posebne povlastice zahvaljujući svojim vezama. Unatoč tome, pisao je memoare u kojima je pokušao opravdati svoje postupke, tvrdeći da je bio žrtva političkih igara i da je sustav korumpiran od vrha. Nakon 3 godine odslužene kazne, njegov stari prijatelj, inace jako poznato ime u kriminalnom miljeu Maki Panj sa svojom ekipom ga je uspio izvuci iz zatvora i pružiti mu novu šansu za život u teškom kriminalu.Nakon izbijanja posljednjeg skandala, Toni je napustio Ameriku i preselio se u zemlju bez ugovora o izručenju. Njegov život u egzilu bio je daleko od nekadašnjeg sjaja, a informacije o njegovim aktivnostima bile su rijetke i oskudne. Nasljeđe Tonia Luxurya je mješavina uspjeha i korupcije. Njegova poslovna postignuća zasjenjena su brojnim skandalima i kaznenim djelima. Tonijeva priča služi kao upozorenje o opasnostima nekontrolirane ambicije i pohlepe te o potrebi za transparentnošću i odgovornošću u poslovnom i političkom životu.



1-Toni moze da bude u akcijama sa kriminalnim bandama i porodicama,odredjene pusta na slobodu i oblaci se u njihovu odjecu, a u slucaju ne surađivanja muciti kako bi sakupljao dokaze i saznao bitne informacije.

2-Toni moze koristiti i prodavati sva ilegalna oruzja koja ima na crnom trzistu(ne od organizacije)

3-Toni moze da vozi, veze,vuce,pruza prvu pomoc,otvara PDA,skuplja stvari sa poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drzi pistolj

4-Toni je jako sklon korupciji i ako bude uhvacen agresivno i brzo reagira.Kolegu koji ga uhvati u korupciji moze opljackati,ubiti i slomiti mu kamericu (me/do/try) kao i civila jer nabolji svjedok je samo mrtav svjedok.

5-Toni moze uvek ici 1vs2 zbog svoje sposobnosti i treninga

6-Toni moze od privedenih lica da trazi bilo koje oruzje,municiju,pancire,drogu i ilegalne stvari da mu predaju.Kao i novac do 100.000$
 

Gerrito Malchiny

Server Administrator
Server Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
1,707
Biografija PRIHVACENA.


U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom