Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51156
Players nickname
Goku Miller
Administrators nickname
Eldar Sicario
Date
Jun 15, 2024
Time
01:02
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/725755/

nemanjamacher

Player
Player
Pozdrav postovani mujo i abrahame,smatram eldarom trenutno jednog od iskusnijih admina,a ovakve greske se ne dopustaju,banovan sam bio pre 10 dana za isti ovaj BUG ABUSE,GLITH ROLL,kao i jos par njih nakon toga,sada sam prestao to raditi i okacio sam lika koji je to radio,medjutim eldar je napisao igrac ne radi bag abuse... em se na mom povu vidi da radi,em na njegovom+ ima nedozvoljen redux,ali to je manje vise nebitno,samo mi je nerealno da lik nije dobio kaznu za BA

Luka Abdulaziz.

Player
Player
Pozdrav postovani mujo i abrahame,smatram eldarom trenutno jednog od iskusnijih admina,a ovakve greske se ne dopustaju,banovan sam bio pre 10 dana za isti ovaj BUG ABUSE,GLITH ROLL,kao i jos par njih nakon toga,sada sam prestao to raditi i okacio sam lika koji je to radio,medjutim eldar je napisao igrac ne radi bag abuse... em se na mom povu vidi da radi,em na njegovom+ ima nedozvoljen redux,ali to je manje vise nebitno,samo mi je nerealno da lik nije dobio kaznu za BA
da je samo bug abuse lik koristi aimbot redux i ne dobija ban haha

Status
Not open for further replies.
Top Bottom