Ime porodice: Black Cobra
Leader porodice: Teo Wales
ID Leader: 41002
Broj kuce familije: 263
Discord Leadera familije: teo_dobi
Forum link od vlasnika familije: Teo Wales
Outfit familije:
Rankovi u familiji:
{1} Frezze: ljudi koji su uradili problem ili gresku neku.
{2} Member: clanovi koji su tek usli, imaju pristup vozilima i fam chatu. upoznaju se sa familijom i ljudima u familiji.
{3} Hitman: član familije već duže od 3 dana može vozit auta, može pričat na radio. Dobar pucač
{4} Mentor: član koji ima pristup familiji, vredan, dolazi na familijarne evente ima povjerenje članova.
{5} Diler: Dobar pucač, odgovoran da nauči nove članove familije i da im bude mentor.
{6} Narednik: izvršava sve zadatke koji su mu postavljeni, sfera uticaja.
{7} Kapetan: Pomaže svima, vodi evente, zamjenik direktora, ima povjerenje lidera.
{8} Direktor: To su članovi koji su verni porodici, upravljaju familjarnim biznisima, sposobni su za sve.
{9} Zamenik Lidera: Članovi koji imaju otvoren pristup svim funkcijama familije, i biznisima familije, upravljaju svim područjima i kontroliraju ih.
{10} Leader: Vlasnik familije, glava familije
Pravila familije:
{1} zabranjeno je psovati, maltretirati, vredjati i ubijati clanove familije.
{2} Clan mora biti odan članovima porodice!
{3} Clan mora da postuje zakone grada i drzave
{4} Obavezno postovati vise cinove u familiji
{5} Strogo zabranjeno krađa stvari ostalim članovima iz gepeka koje ne pripadaju njima- suspend
Istorija familije:
Ja sam 2. ponosan vlasnik familije, članovi me jako vole, ja sam oduvijek volio biti veliki vođa, imam također svoju desnu ruku Kimija, ja i on se uvijek drzimo zajedno i sve radimo skupa, zato smo jednog lepog divnog suncanog dana odlucili da se prijavimo i da konacno budemo neformalna organizacija, ja i kimi saljemo puno pusa organizaciji i svima u timu, također i ostalim članovima, hvala.
Logo familije:
Ciljevi familije: Upoznati nove i aktivne ljude
Doći na top 10 rank na rangiranju
Prosiriti familju i uzivati i pruziti najbolje sto mozemo.
Leader porodice: Teo Wales
ID Leader: 41002
Broj kuce familije: 263
Discord Leadera familije: teo_dobi
Forum link od vlasnika familije: Teo Wales
Outfit familije:
Rankovi u familiji:
{1} Frezze: ljudi koji su uradili problem ili gresku neku.
{2} Member: clanovi koji su tek usli, imaju pristup vozilima i fam chatu. upoznaju se sa familijom i ljudima u familiji.
{3} Hitman: član familije već duže od 3 dana može vozit auta, može pričat na radio. Dobar pucač
{4} Mentor: član koji ima pristup familiji, vredan, dolazi na familijarne evente ima povjerenje članova.
{5} Diler: Dobar pucač, odgovoran da nauči nove članove familije i da im bude mentor.
{6} Narednik: izvršava sve zadatke koji su mu postavljeni, sfera uticaja.
{7} Kapetan: Pomaže svima, vodi evente, zamjenik direktora, ima povjerenje lidera.
{8} Direktor: To su članovi koji su verni porodici, upravljaju familjarnim biznisima, sposobni su za sve.
{9} Zamenik Lidera: Članovi koji imaju otvoren pristup svim funkcijama familije, i biznisima familije, upravljaju svim područjima i kontroliraju ih.
{10} Leader: Vlasnik familije, glava familije
Pravila familije:
{1} zabranjeno je psovati, maltretirati, vredjati i ubijati clanove familije.
{2} Clan mora biti odan članovima porodice!
{3} Clan mora da postuje zakone grada i drzave
{4} Obavezno postovati vise cinove u familiji
{5} Strogo zabranjeno krađa stvari ostalim članovima iz gepeka koje ne pripadaju njima- suspend
Istorija familije:
Ja sam 2. ponosan vlasnik familije, članovi me jako vole, ja sam oduvijek volio biti veliki vođa, imam također svoju desnu ruku Kimija, ja i on se uvijek drzimo zajedno i sve radimo skupa, zato smo jednog lepog divnog suncanog dana odlucili da se prijavimo i da konacno budemo neformalna organizacija, ja i kimi saljemo puno pusa organizaciji i svima u timu, također i ostalim članovima, hvala.
Logo familije:
Ciljevi familije: Upoznati nove i aktivne ljude
Doći na top 10 rank na rangiranju
Prosiriti familju i uzivati i pruziti najbolje sto mozemo.