Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Abda Angell

Player
Player
1. Vaše ime IRL Abdurrahman
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zon GMT+1
4. Prosjek online po danu 5 do 6h
5. Vaš Discord abdurrahman5394
6. Vaše ingame ime Abda Angell
7. Vaš ID 46419

Dodatne informacije

1
. Lider za..... NG ( National Guard )

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Zelio bi biti lider ove organizacije jer vidim u sebi truda i rada vodstva da vodim ovu organizaciju.

-Lider ove organizacije želim biti zbog toga što imam jako puno novih ideja za ovu organizaciju i imam ljude koje ce mi pomagat u vezi drzavne organizacije NG ( National Guard ).

-Nacin rada organizacije cu skroz promeniti na bolje i verujem da ce to biti novi standard za rad drzavnih organizacija. Veoma sam tolerantan i oprastacu ono sto moze da se oprasta dok cu vece greske kazniti. Potrudicu se da nema svadje unutar organizacije i ako ima resice se kroz mirne puteve govorom i saslusanjem obe strane.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Bio bi jako strog lider i imacu neke kriterijume i pravila koja moraju da se postuju da bi organizacija bila sto ozbiljnija i da nebi svako mogao da radi sta hoce. Takodje necu dozvoliti nikakvo vrijedjanje niti omalovazavanje u organizaciji, ko god bude krsio ta pravila ici ce na suspend ili ce dobiti otkaz.
Imao bih isti odnos prema svakom ranku nebitno da li je High Command ili najnizi cin jer sam primjetio da ostali lideri to ne rade tako i smatram da to dosta utice na organizaciju.
Vrsio bih regrutaciju nekoliko puta nedeljno zavisno od toga koliko ljudi ima u organizaciji i primao bih samo ljude koji imaju minimum 7 godina u gradu jer smatram da je to neki minimum koji svaki igrac moze da ima.
Naravno svako ko je u organizaciji trebace da poznaje osnovna pravila grada kao i pravila potrebna za NG.
Takodje uveo bih patrol-logove na discordu radi lakseg pregleda ko je sta uzeo i vratio. Takodje na osnovu tog patrol loga clanovi bi dobijali neke bonuse , u zavisnosti ko je koliko radio radi podsticanja za jos boljim radom.

Abda Angell

Player
Player
Pogrsni fomam i slucajno klikno enter da posaljim
novi fomat ja postavljen ja se izvinavam

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Na razmatranju⏳

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator