Povlacim zalbu
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kolko si ti bezruk lik buraz ovo je nevericaBezruki omladinac sa idem 6458 ne moze da hita, pa je pozvao 2 druga Bobceta i Amira posto ni oni nisu mogli da hitaju Amir 2717 je upotrebio H + Q peek da bi me pucao kroz zid. Kada me je hitao 2 puta bug abusajuci bezruki mladic 6458 se popeo na zid i opet nije mogao da hita, ali je izvukao ar. Zeleo bih pov sve trojice, ili ako to nije moguce zelim malo duzi pov igraca 6458 kako bi se videlo da njegov drugar bug abusa. Hvala.
Zone Abuse molim da se kazniBezruki omladinac sa idem 6458 ne moze da hita, pa je pozvao 2 druga Bobceta i Amira posto ni oni nisu mogli da hitaju Amir 2717 je upotrebio H + Q peek da bi me pucao kroz zid. Kada me je hitao 2 puta bug abusajuci bezruki mladic 6458 se popeo na zid i opet nije mogao da hita, ali je izvukao ar. Zeleo bih pov sve trojice, ili ako to nije moguce zelim malo duzi pov igraca 6458 kako bi se videlo da njegov drugar bug abusa. Hvala.
Nigdje se na povu ne vide id koju su pucali kroz zid pusica mosby lazaBezruki omladinac sa idem 6458 ne moze da hita, pa je pozvao 2 druga Bobceta i Amira posto ni oni nisu mogli da hitaju Amir 2717 je upotrebio H + Q peek da bi me pucao kroz zid. Kada me je hitao 2 puta bug abusajuci bezruki mladic 6458 se popeo na zid i opet nije mogao da hita, ali je izvukao ar. Zeleo bih pov sve trojice, ili ako to nije moguce zelim malo duzi pov igraca 6458 kako bi se videlo da njegov drugar bug abusa. Hvala.
nije vredjanje nego kompliment, to nije zone abuse vec su ljudi reportali zalba je bila odbijena.i ovo vredjanje ocu da se kazni ovo nije uredu
pa i tebi je pola familije dobilo bolest ispod mosta to je cinjenicanije vredjanje nego kompliment, to nije zone abuse vec su ljudi reportali zalba je bila odbijena.
Okupaj se malo smrdo smrdjalviBezruki omladinac sa idem 6458 ne moze da hita, pa je pozvao 2 druga Bobceta i Amira posto ni oni nisu mogli da hitaju Amir 2717 je upotrebio H + Q peek da bi me pucao kroz zid. Kada me je hitao 2 puta bug abusajuci bezruki mladic 6458 se popeo na zid i opet nije mogao da hita, ali je izvukao ar. Zeleo bih pov sve trojice, ili ako to nije moguce zelim malo duzi pov igraca 6458 kako bi se videlo da njegov drugar bug abusa. Hvala.
Okupaj se malo smrdo smrdjalvi
ajde hitaj metka, ne stidi seBezruki omladinac sa idem 6458 ne moze da hita, pa je pozvao 2 druga Bobceta i Amira posto ni oni nisu mogli da hitaju Amir 2717 je upotrebio H + Q peek da bi me pucao kroz zid. Kada me je hitao 2 puta bug abusajuci bezruki mladic 6458 se popeo na zid i opet nije mogao da hita, ali je izvukao ar. Zeleo bih pov sve trojice, ili ako to nije moguce zelim malo duzi pov igraca 6458 kako bi se videlo da njegov drugar bug abusa. Hvala.
ajde hitaj metka, ne stidi se
aj montazu jos napraviEvo Nidzo samo za tebe hitovi, tvoji drugari isto hitaju zato bug abusaju.
ajde decko nemas rukeEvo Nidzo samo za tebe hitovi, tvoji drugari isto hitaju zato bug abusaju.
HAHAHHAHAHAHAHAHHA a jbgaj montazu jos napravi
Jel si pogodio metak?Bezruki omladinac sa idem 6458 ne moze da hita, pa je pozvao 2 druga Bobceta i Amira posto ni oni nisu mogli da hitaju Amir 2717 je upotrebio H + Q peek da bi me pucao kroz zid. Kada me je hitao 2 puta bug abusajuci bezruki mladic 6458 se popeo na zid i opet nije mogao da hita, ali je izvukao ar. Zeleo bih pov sve trojice, ili ako to nije moguce zelim malo duzi pov igraca 6458 kako bi se videlo da njegov drugar bug abusa. Hvala.
Legenda kaze da i dalje metak nije pogodioBezruki omladinac sa idem 6458 ne moze da hita, pa je pozvao 2 druga Bobceta i Amira posto ni oni nisu mogli da hitaju Amir 2717 je upotrebio H + Q peek da bi me pucao kroz zid. Kada me je hitao 2 puta bug abusajuci bezruki mladic 6458 se popeo na zid i opet nije mogao da hita, ali je izvukao ar. Zeleo bih pov sve trojice, ili ako to nije moguce zelim malo duzi pov igraca 6458 kako bi se videlo da njegov drugar bug abusa. Hvala.
Znas ko ce ti biti kaznjen za oftopic
nek se kazni offtopic, ovo je inace bio admin
samo za tebe 6 turf seasona i 15 fam waraEvo Nidzo samo za tebe hitovi, tvoji drugari isto hitaju zato bug abusaju.