1. Vaše ime IRLjordje
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):14:00h do 21:00h (pa posle opet od 1:00 do 4:00)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):6-8h
6. Vaš Discord:djolee18
7. Vaše ingame imejole Katzz
8. Vaš ID:36532
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim postati admin zato sto nikada nisam bio i zelim da se oprobam u tom poslu mislim da sam sposoban za tako nesto jer sam vec dugo vremena na ovom projektu
2. Koje su vaše prednosti? Imam strpljenja, znam komunicirti na dobar nacin sa ljudima i brz sam u oredjenim situacijama
3. Koje su vaše najveće slabosti? Da mi neko naredjuje
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne
Hvala na citanju Djole Katzz | 36532
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):14:00h do 21:00h (pa posle opet od 1:00 do 4:00)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):6-8h
6. Vaš Discord:djolee18
7. Vaše ingame imejole Katzz
8. Vaš ID:36532
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim postati admin zato sto nikada nisam bio i zelim da se oprobam u tom poslu mislim da sam sposoban za tako nesto jer sam vec dugo vremena na ovom projektu
2. Koje su vaše prednosti? Imam strpljenja, znam komunicirti na dobar nacin sa ljudima i brz sam u oredjenim situacijama
3. Koje su vaše najveće slabosti? Da mi neko naredjuje
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne
Hvala na citanju Djole Katzz | 36532