Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Keno Verstappen

Player
Player
Joined
Nov 18, 2023
Messages
17
Ime: Keno Verstappenn
Pol: Musko
Starost: 25
Rasa: bjelac
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Amerika, Indiana
Otac: Tommy Verstappenn
Majka: Irina Verstappenn
Pol: Musko
Težina: 96kg
Visina:192cm
Boja očiju:Smedja
Boja kose:Crna
Tetovaže: nemam
Prednosti:Inteligentan,Reflexan,Preciznost
Slabost:Nestrpljivost


Životna priča: 200+ reči

Zovem se Keno Verstappenn i imam 25 godina. Rođen sam i odrastao u Indiani, SAD, gdje su me moji roditelji, Tommy Richard i Irina Richard, odgajali s velikom ljubavlju i pažnjom. Odrastajući u okruženju koje je cijenilo poštenje, marljivost i integritet, razvijao sam osobine koje su me oblikovale kao osobu i profesionalca.
Od malih nogu pokazivao sam znatiželju i intelektualnu oštrinu. Bio sam dijete koje je voljelo postavljati pitanja i tražiti odgovore, uvijek želeći razumjeti svijet oko sebe. Moji roditelji su podržavali moje interese, potičući me da razvijam svoje vještine i slijedim svoje strasti.
Kada sam odlučio postati policajac, znao sam da je to poziv koji zahtijeva ne samo fizičku spremnost nego i mentalnu čvrstoću. Kroz rigoroznu obuku i svakodnevni rad na terenu, izgradio sam sposobnost brzog analiziranja situacija i donošenja smirenih, promišljenih odluka. Moja refleksivnost i inteligencija omogućuju mi da učinkovito rješavam složene probleme i pomažem onima kojima je pomoć najpotrebnija.
Svjestan sam svoje nestrpljivosti, što može biti izazov u određenim situacijama. Međutim, kontinuirano radim na tome da razvijem strpljenje i kontroliram svoje reakcije, koristeći te trenutke kao priliku za osobni rast.
Kao policajac, posvećen sam služenju zajednici i zaštiti građana. Nastojim biti uzor svojim kolegama i mladima, demonstrirajući vrijednosti integriteta, hrabrosti i poštovanja. Moj rad ne završava kada skinem uniformu - često provodim vrijeme volontirajući u lokalnim inicijativama, gradeći povjerenje i podržavajući one u potrebi.
U slobodno vrijeme uživam u društvu obitelji i prijatelja. Bavim se sportom kako bih održao tjelesnu kondiciju i mentalnu svježinu. Također, posvećujem se osobnom razvoju kroz čitanje knjiga i učenje novih vještina, uvijek nastojeći biti bolji i efikasniji u svom poslu.
Svojim radom i posvećenošću, Keno Verstappenn nastoji inspirirati buduće generacije policajaca, pokazujući im važnost služenja zajednici s integritetom, hrabrošću i poštenjem. Nastavljam raditi na tome da moj grad bude sigurnije i bolje mjesto za sve njegove stanovnike.

Ishodi:
1. Keno se može suočiti s dvojicom protivnika u bilo kojem trenutku.
2. Keno je vešt u pružanju prve pomoći, pretraživanju lica, pljačkanju, kupljenja stvari sa poda, vuči i ubacivanju ljudi u vozilo s revolverom u ruci.
3. Keno može voziti svaki off road auto do 70 km/h.
4. Keno može pretrazivati lice sa bilo koje strane osobe
5. Kenu mogu da pljackaju samo ako ima minimum tri puske na glavi (nema strah od dve)
6. Keno može da rukuje oružijem visokog kalibra kao što su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.

Pazit ce se da se P.D 1.6 pravilo ne prekrsi.
 
Last edited:

Gerrito Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
3,049
Biografija PRIHVACENA.
  • Kenu mogu da pljackaju samo ako ima minimum tri puske na glavi (nema strah od dve) - Krsi server pravila.
  • Pripazite na pravilo PG.
  • Pripazite na pravilo P.D. 1.6.



U slucaju krsenja server pravila biografija se ODBIJA.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom