Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

IIlija Diamonds

Player
Player
Joined
Feb 28, 2024
Messages
140
1. Vaše ime IRL: Trifun
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 2
4. Prosjek online po danu: 2-6H
5. Vaš Discord: Ilija Diamond
6. Vaše ingame ime: Ilija Diamond
7. Vaš ID: 47371


Dodatne Informacije
1. Lider za... NG ( National Guard )


2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

    • Iskustvo u upravljanju kompleksnim operacijama: Moje iskustvo u GOVU SAHPU LSPDU opremilo me s vještinama upravljanja i koordinacije u stresnim situacijama. Kroz rukovođenje timovima i donošenje brzih odluka, dokazao sam svoju sposobnost za vođenje velikih operacija.
    • Analitičke sposobnosti i strategijsko razmišljanje: Razvijao sam analitičke sposobnosti i strategijsko razmišljanje u rješavanju složenih situacija kao što su sigurnosne prijetnje i krizni scenariji. Moja sposobnost procjene situacija i pravovremeno donošenje strategijskih odluka ključna je za uspješno vođenje vojnih jedinica.
    • Etika i integritet: Moja predanost javnoj službi kroz GOV SAHP LSPD uvijek je bila vođena visokim moralnim standardima i poštovanjem zakona. Moji principi integriteta čine me pouzdanim vođom koji može inspirirati povjerenje i voditi timove prema postizanju zajedničkih ciljeva.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

    • Strateško vođenje: Aktivno bih sudjelovao u planiranju vojnih operacija, razvijao strategije i taktike koje će osigurati uspješno izvršavanje misija.
    • Obuka i razvoj: Posvetio bih se kontinuiranom obučavanju vojnika, poticanju njihovog razvoja vještina i znanja kako bi bili što bolje pripremljeni za različite vojne izazove.
    • Promicanje vojničke discipline: Postavio bih visoke standarde vojničke discipline i etike unutar vojnih redova, te bih promicao poštovanje vojnih pravila i procedura.
    • Komunikacija i koordinacija: Aktivno bih komunicirao s podređenim jedinicama, pružao jasne smjernice i podršku kako bi se osigurala efikasnost i koordinacija u izvršavanju zadataka.
    • Suradnja s saveznicima i civilnim vlastima: Razvijao bih i održavao dobre odnose s saveznicima i civilnim vlastima radi bolje koordinacije i zajedničkog djelovanja u slučaju potrebe.
    • Inovacija i tehnološki napredak: Poticao bih istraživanje i razvoj novih tehnologija koje bi poboljšale operativne sposobnosti vojske, kao i primjenu inovacija koje bi unaprijedile roleplay iskustvo.
RANKOVI:

1. Suspend
2. Vojnik Regrut
3. Vojnik I Klase
4. Vojnik II Klase
5. Vojnik III Klase
6. Air Support I
7. Air Support II
8. Air Support III
9. Vojna Policija I
10. Vojna Policija II
11. Vojna Policija III
12. Kobra I
13. Kobra II
14. Kobra III
15. Zamjenik Vodje Air Supporta
16. Zamjenik Vodje Vojne Policije
17. Zamjenik Vodje Kobri
18. Vodja Air Supporta
19. Vodja Vojne Policije
20. Vodja Kobri
21. Trener
22. Potporucnik
23. Porucnik
24. Kapetan
25. Supervisor
26. Pukovnik
27. Major
28. Brigadni General
29. Zamjenik Generala
30. General

Air Suport

  • Nadzor zračnog prostora: Osiguravanje sigurnosti i nadzora zračnog prostora regije ili teritorija.
  • Zračne patrole: Izvođenje redovitih zračnih patrola radi nadgledanja aktivnosti ili otkrivanja neprijateljskih aktivnosti.
  • Taktičke operacije: Izvođenje taktičkih zračnih operacija, uključujući napade na ciljeve na zemlji, podršku kopnenim snagama ili taktičko izviđanje.
  • Transportne misije: Pružanje logističke podrške kroz zračne transportne misije za prevoz vojnika, opreme ili humanitarne pomoći.
  • Obuka i razvoj: Kontinuirana obuka pilota i osoblja te razvoj novih tehnika i tehnologija kako bi se održala operativna sposobnost i modernizirala flota.
Vojna Policija
  • Održavanje reda i discipline: Osiguravanje vojne discipline i poštivanja vojnih propisa među vojnicima i osobljem unutar vojnog postrojenja ili baze.
  • Istrage i sigurnost: Provode istrage vezane za vojne incidente, krađe, napade ili druge sigurnosne prijetnje unutar vojnih instalacija.
  • Kontrola pristupa: Nadzor nad pristupom i kretanjem unutar vojnih objekata, uključujući kontrolu ulaza i izlaza, provjeru identiteta i osiguravanje sigurnosti objekata.
  • Suradnja s civilnim vlastima: Suradnja s civilnom policijom ili drugim sigurnosnim agencijama u provođenju zakona izvan vojnih instalacija, kad je to potrebno.
  • Obuka i savjetovanje: Pružanje obuke vojnicima o vojnim pravilima, sigurnosnim procedurama i pravilnom postupanju u vojnim situacijama.
Trener
  • Obuka vojnika : Provode obuku vojnika u različitim vojnim vještinama kao što su borbeno gađanje, taktičko kretanje, prva pomoć, i sl.
  • Razvoj vojnih vještina: Kontinuirano razvijaju vojne vještine vojnika kako bi poboljšali njihovu operativnu sposobnost i efikasnost na terenu.
  • Simulacije i vježbe: Organiziraju simulacije i vježbe kako bi vojnici mogli praktično primijeniti naučene vještine u realističnim vojnim scenarijima.
Supervisor
  • Nadzor operacija: Osiguravaju da vojne operacije budu izvedene u skladu s vojnim protokolima i procedurama.
  • Koordnacija jedinica: Koordiniraju aktivnosti različitih vojnih jedinica kako bi osigurali efikasnost i sinhroniziranost u izvršavanju misija.
  • Planiranje i strategija: Sudjeluju u planiranju vojnih akcija, razvijaju strategije i taktike za postizanje vojnih ciljeva.
Kod A - Pucanje igre
Kod B - F8+U
10-1 - Svi u vrstu kod baraka
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid komunikacije na radio
10-4 - Potvrdno
10-5 - Ponovite poslednji prijenos
10-6 - Zanemarite poslednji prijenos
10-7 - Odjava duznosti
10-8 - Prijava duznosti
10-10 - Pucnjava
10-20 - Trenutna lokacija
10-99 - Situacija zavrsena

Hvala vam na izdvojenom vremenu i radujem se nasem suradjivanju
 

Tica Mic

You and I drink the poison from the same vine
Player
Joined
Nov 8, 2022
Messages
395
Pregled aplikacije u toku⏳
 

Tica Mic

You and I drink the poison from the same vine
Player
Joined
Nov 8, 2022
Messages
395
Čestitamo, pozvani ste na interview za NG koji će se dešavat u srijedu 19/06/2024 u 18:30h
Budite u čekaonici 5 minuta prije početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.
 

Tica Mic

You and I drink the poison from the same vine
Player
Joined
Nov 8, 2022
Messages
395
Odbijeno!
Razlog:Intervju
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom