Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Stefan Limeni

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek se online po danu: 3H+ Radnim danima Vikendom 6H+
5. Vaš Discord: stefanlimeni
6. Vaše ingame ime: Stefan Limenii
7. Vaš ID: 32074

Dodatne informacije

1. Lider za SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Organizacija SAHP je bila jedna od prvih organizacija u koje sam usao pocetkom igranja na ovom projektu te mislim da je veoma dobro poznajem.
2.2 Smatram da je SAHP jedna od ogledala ovog grada zbog velicine teritorije koje patrolira.
2.3 SAHP je jedna od organizacija koja pruza veoma upecatljiv i zanimljiv roleplay sto se tice akcija i samih patrola.
2.4 Ova organizacija donosi brojne izazove koji mogu biti vrlo napeti kako bi se eliminisala stopa kriminala na autoputevima grada.
2.5 Imam dobru komunikaciju sto smatram da je najbitnija stavka u vodjenju organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u
organizaciji.
3.1 Redovne patrole
Povecanje aktivnih patrola na autoputevima bi bilo najbolje resenje za smanjenje stope kriminala kao i brzo reagovanje na hitne situacije
3.2 Trening i Obuka
Obuka je jedna od najbitnijih stavki koja doprinosi sto boljem poznavanju procedura i pravila zaposlenih.
3.3 Nadgledanje Zaposlenih
Tim High-Commandi bi nadgledao rad i aktivnost svih zaposlenih u ovoj organizaciji kako bi se rasporedili po cinovima.
3.4 Vozila
Potrudio bi se da sahpu obezbedim sto bolja vozila pripremljena za izazove koje ih ocekuju kao i smanjenje bezanja od policije.
3.5 Saradnja
Smatram da sve state organizacije treba da budu u sto boljim odnosima i potrudio bi se da to ispunim i stvorim sto bolji odnos sa kolegama.

Cinovi:
1. Suspend do daljneg
2. Suspend 48h
3. Suspend 24h
4. Policajac na obuci
5. Policajac pripravnik
6. Slep sluzba
7. State Sherrif I
8. State Sherrif II
9. State Sherrif III
10. Vodja Patrole
11. Glavni Sherrif
High-Staff
12. Vodja Obuke
13. Mladji inspektor
14. Inspektor
15. Stariji inspektor
16. Mladji swat
17. Swat
18. Stariji swat
19.Mladji Atu
20. Atu
21. Stariji Atu
22. Porucnik
High-Command
23. Komandir Stanice
24. Vodja inspektora
25.Vodja Swat
26. Vodja Atu
27. Asistent Komandanta
28. Komandant
29. Zamenik Direktora
30. Direktor
Hvala ma pregledanju srecno ostalim kandidatima

Sova Avos

Player
Player
Čestitamo, pozvani ste na interview za SAHP koji će se dešavat u Petak 21/06/2024 u 18:30h Budite u čekaonici 5 minuta prije početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom