sve se vidi u pov kako ja krecem da brojim a on mene puca bez brojanja i prica dok je mrtav
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!rp situacija je svako ko bi bio u istu rp situaciju bi uradio istu stvar jer nisam imo ni puske na glavu znaci nemam strah za zivot ti da znas da radis svoj posao oduzeo bi mi oruzije a ne bi mi ostavio jer i sam vidis da kod sebe imam arsenal i znas da cu pokusat da se spasim ko sto sam i uradio sve sam lijepo bez krsenja pravila uradio brojao sam ti i ubio te ti meni nisi brojao jos plus pricas dok si mrtavkakav 6.15 pucas na policajca on ima pravo da te puca
puco si me bez brojanja a za mg me boli kuracHAhahahhaha nije 6.15,ti mg-as a za pg sto si prijavio me iskr boli kurac
ok znaci rl kad me bude neko pucao ja cu brojati 5 sec dok on puca hvala da znam.Svidja mi se tvoja logikapuco si me bez brojanja a za mg me boli kurac
ja kad sam poceo tebi da brojim 5 sec trebo si i ti meni da pocnes da brojis takva su pravila nisam ih ja napraviook znaci rl kad me bude neko pucao ja cu brojati 5 sec dok on puca hvala da znam.Svidja mi se tvoja logika