Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Zizi cartier

Player
Player
Joined
Mar 28, 2024
Messages
10
Vaše ime IRL: Vukan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 7-10h
5. Vaš Discord: vukan28
6. Vaše ingame ime: Zizi Cartier
7. Vaš ID: 29644





1. Lider za San Andreas HighWay Patrol.


SAHP- Gdje autoritet osvjetljava putoeve,a sigurnost lezi u srcu!




2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)



2.1.San Andreas Highway Patrol je važan aspekt održavanja sigurnosti u Paleto i na auto-putevima od bilo čega što može da se desi. Vidio sam da se ponekad favorizuje u ovoj organizaciji i neću pokazivati nikakav oblik favorizma. Rangovi će zavisiti isključivo od prethodnih iskustava, ako bilo ko napravi grešku bilo koje vrste, izreći ću kazne bez obzira na to ko si. Takođe, razumijem da svi pravimo greške, pa će kazna zavisiti od raznolikosti situacije. Nadalje, vodiću San Andreas Highway Patrol najbolje što mogu. Mislim da imam više nego dovoljno iskustva da vodim San Andreas Highway Patrol


2.2. Radio sam u SAHP-u tokom tri mandata i takođe sam bio na visokom komandnom nivou, što mi pruža bogato iskustvo u ovoj oblasti. Verujem da posedujem sposobnosti vođe jer sam imao priliku da vodim različite akcije i zadatke. Moje iskustvo u SAHP-u počelo je od nule, što mi je omogućilo da steknem duboko radno znanje o funkcionisanju organizacije. Smatram da sam se dugoročno dokazao u ovoj ulozi i da sam spreman da preuzmem vođstvo u SAHP-u. Verujem da je ključ uspešnog vođstva empatičan i podržavajući odnos prema kolegama, a ne toksično i strogo vođstvo. Osim iskustva koje sam stekao tokom svog vremena u SAHP-u, takođe sam se neprestano usavršavao kroz obuke i radionice o liderstvu i timskom radu. Verujem u važnost transparentnosti i otvorenosti u komunikaciji unutar tima, te se trudim da ohrabrim konstruktivnu razmenu ideja i mišljenja među kolegama. Moj pristup vođenju fokusiran je na podsticanje saradnje i razvoja tima, kako bi svaki član imao priliku da ostvari svoj puni potencijal.

Takođe sam svestan da vođenje organizacije kao što je SAHP zahteva sposobnost donošenja brzih i efikasnih odluka u različitim situacijama. Uvek sam spreman da preuzmem odgovornost za svoje postupke i da prilagodim strategije u skladu sa promenljivim okolnostima. Verujem u važnost kontinuiranog učenja i prilagođavanja novim izazovima kako bih osigurao uspeh organizacije i sigurnost zajednice.



2.3. Kao lider, moj cilj je da izgradim atmosferu međusobnog poštovanja, poverenja i podrške unutar tima. Smatram da je ovo ključno za očuvanje motivacije i angažovanosti svakog člana, što na kraju dovodi do efikasnijeg i uspešnijeg rada celokupne organizacije. Uveren sam da moje iskustvo, veštine i vrednosti čine dobru osnovu za vođenje SAHP-a ka daljem napretku i izvrsnosti.

Na kraju, kako sam vidio u prošlosti, druge organizacije možda nisu bile preterano naklonjene San Andreas Highway Patrol, ali ja želim to promeniti i osigurati da svaka organizacija može da računa na nas u potpunosti. Neprofesionalno ponašanje prema drugim organizacijama neće biti dozvoljeno. Uvek ću biti dostupan svim liderima ili zamenicima, tako da ako imaju bilo kakve brige u vezi sa San Andreas Highway Patrol-om, znaju da mogu doći do mene i da ću situaciju rešiti na najbolji mogući način. Nadalje, osiguraću da uvek imamo jednu osobu zaduženu za osiguranje, tako da građani grada takođe mogu računati na San Andreas Highway Patrol(SAHP).





3. Vaš savet za unapređenje RolePlay-a u organizaciji.



3.1. Planiram sprovesti barem dva “CECKPOINTA” dnevno, ako ne i više, tako da mogu dati svojim patrolama nešto drugo osim neprekidnog patroliranja “24/7”, jer znam da samo patroliranje nije dovoljno za naš svakodnevni život. Takođe ću pomoći svojim patrolama u ovim dnevnim aktivnostima kako bi svi znali da nisu sami i da nisam iznad bilo koga jer smo svi jednaki.



3.2.
Želim da EMS bude aktivnije uključen, prateći sve situacije s taocima kako bi se garantovala njihova sigurnost ili pružajući prva pomoc u situacijama(prodavnica,talacka,pljacke, …) kako bismo poboljšali naš uspjeh u tim situacijama. Takođe, planiram da dvaput sedmično izvršavamo provjeru zdravstvenog stanja članova patrole kako bih se uvjerio da su svi adekvatno osigurani za zdravstvene usluge.

3.3
Na kraju, želim da S.A.S uvijek bude na raspolaganju za svaku moguću situaciju, bilo da je ona globalna ili lokalna, uključujući i situacije u prodavnicama oružja. Takođe planiram da ih podstaknem na saradnju s drugim organizacijama kako bismo unaprijedili naše vještine i pružili bolju podršku u svakoj situaciji s kojom se susretnemo.

3.4 Svake nedelje organizovao bih sastanke sa celom stanicom kako bismo otvoreno razgovarali o svim pitanjima, nedoumicama i mogućnostima za poboljšanje unutar SAHP-a. Cilj ovih sastanaka bio bi da čujemo mišljenja i ideje svakog pojedinca, te da zajedno identifikujemo što više potencijalnih problema i pronađemo konstruktivna rešenja. Na taj način bih osigurao da svaki član tima ima priliku da izrazi svoje stavove i da se oseća uvaženo i podržano. Ovi sastanci bi takođe omogućili da se uoče i implementiraju promene koje će doprineti stvaranju radnog okruženja u kojem svako može da ostvari svoj puni potencijal u SAHP-u.



MOJ PREDLOG ZA CINOVE U SAHP-U:




---------------------------------

VRHOVNA KOMANDA

---------------------------------

30.Drzavni sheriff

29.Zamjenik drzavnog seriffa

28.Asistent drzavnog serifa

27. Kriminalni analiticar

26.Kancelariski administrator

25.Portparol stanice

---------------------------------------

KOMANDA

---------------------------------------

24. Glavni inspektor

23. S.A.S General

22.Zamjenik glavnog inspektora

21. Zamjenik S.A.S generala

20.SUPERVISOR

19.Instruktor obuke

18.Nadzornik patrolnog osoblja


---------------------------------------

S.A.S JEDINICA

---------------------------------------

17.Stariji inspektor

16.Inspektor

15. S.A.S Porucnik

14.S.A.S pilot

13.S.A.S Off road

12. S.A.S operativac

----------------------------------------

PATROLNO OSOBLJE

----------------------------------------

11.Forenzicar

10. Sheriff nadzornik

9. Sheriff III

8. Sheriff II

7. Sheriff I

6.Sheriff sluzbenik

5.Sheriff kadet

4. Vucna sluzba

3. Osiguravajuce osoblje

2. Sherif na obuci

1.Suspend
 

Sova Avos

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Nov 26, 2022
Messages
1,784
Odbijeno
Razlog
: Offtopic na forumu​
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom