Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Boki Shelby

Player
Player
Joined
Jun 16, 2024
Messages
4
Ime: Boki Shelby
Pol: Muski
Starost: 18
Rasa: Bela
Nacionalnost: Srpska
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Tahir Shelby
Majka: Tica Shelby
Težina: 80kg
Visina: 187cm
Boja očiju: Smedja
Boja kose: Crna
Tetovaže: Nema
Prednosti: Inteligentan, pametan, snalazljiv, brzo razmislja, dobar u samodbrani i obucen za koriscenje svih vrsta oruzija
Slabost: Slabi zivci.


Životna priča: Boki Shelby je rođen 3. jula 2006. u velikom gradu pod nazivom Beograd. Od rane mladosti, Boki je pokazao svoju ljubav prema puskama i pucanju i brzo je razvio vestinu za samoodbranu. Kao dete je provodio dosta vremena vezbajuci nove vestine za samoodbranu na grubim ulicama Beograda. Bio je povucen, ali se vremenom to promenilo. Boki je poceo da razvija ljubav prema vojsci gde je stekao mnoga dodatna iskustva. Medjutim jedne veceri dok je cuvao bazu National Guard-a napali su ga 2 razbojnika. Stavili su mu puske na glavu medjutim zbog svog iskustva i obuke nije se plasio za zivot odjednom razbojnici su krenuli da pucaju Bokija. Tokom pucnjave doslo je do nesrece gde je metak iz vatrenog oruzija pogodio Bokija u ruku. Boki je na kraju uspeo da se odbrani od protivnika. Dok su obojica protivnika lezali Boki je prisao i pretresao protivnika sa jednom rukom,uzeo je pusku sa poda,i vezao je obojicu te ih je stavio u vozilo. Boki je od te noci prestao da se plasi oruzija i zlih ljudi, te je prestao i da veruje ljudima. Nekoliko godina kasnije Boki je odlucio da zivi u Los Santosu i tamo se poceo baviti specijalnim jedinicama poput SWAT-a, SAJ-a, KOBRI, i INTERPOLA.


Ishodi:
1- Boki može da vezuje,pretrazuje,ubacuje u auto,vozi,uzima stvari sa poda,podize sa zemlje ljude i pruza prvu pomoc sa revolverom u ruci zbog iskustva dok je bio u obracunu sa razbojnicima
2-Zbog kratkih zivaca Boki ne trazi više od jednog validnog razloga kako bi nekog ubio. Postuje pravilo 5 sekundi
3-Zbog stecenog iskustva dok se pucao sa razbojnicima Boki moze da se puca u situacijama 1v2
4-Zbog znanja koje je stekao u specijalnim jedinicama Boki može da koristi bilo koje oružije heavy sniper/shotgun LMG (Postuje P.D. 1.6)
5-Boki zbog stecenog iskustva u specijalnim jedinicama moze da ide offroad do (70km/h) (Postuje pravilo PG)
 

Gerrito Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
2,237
Biografija PRIHVACENA.
  • Boki zbog stecenog iskustva u specijalnim jedinicama moze da ide offroad do (70km/h) (Postuje pravilo PG) - Krsi pravilo PG.
  • Zbog kratkih zivaca Boki ne trazi više od jednog validnog razloga kako bi nekog ubio. Postuje pravilo 5 sekundi - Pravilo G.P 6.15 je jasno, USLOV i 5 SEKUNDI.


U slucaju krsenja server pravila biografija se ODBIJA.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom