U povu se vidi da nisam presao granicu od bleka i ubijaju me molim kaznu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kinderu prvo nauci pravila pa onda idi u geto. Dozvoljeno je pucati posle ovih tackica sto su na putuAhahahah legendo pa u getu stojis
Lik sedi na forumu nit ti je ko nes uzeo roknemo te i ti se kacis to sve govori o tebi...Kinderu prvo nauci pravila pa onda idi u geto. Dozvoljeno je pucati posle ovih tackica sto su na putu
Decko ja ne znam sta sa tobom nije u redu ali prvo nauci gde je geto pa kaci deckic..........zivis na forumu a blage veze o zivotu ne znas..............ti si uveliko usao u geto......U povu se vidi da nisam presao granicu od bleka i ubijaju me molim kaznu.
Posto vidim da ocigledno pises po forumu, a pravila na forumu nikada nisi procitao kada dobijes kaznu za P.Z.Z 1.1 onda cete nauciti gde je geto a gde nije.Decko ja ne znam sta sa tobom nije u redu ali prvo nauci gde je geto pa kaci deckic..........zivis na forumu a blage veze o zivotu ne znas..............ti si uveliko usao u geto......
Hahahahhahahahahahahahahahahhaahahahhahaahhaahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahaha decko koje droge tu uzimas?Posto vidim da ocigledno pises po forumu, a pravila na forumu nikada nisi procitao kada dobijes kaznu za P.Z.Z 1.1 onda cete nauciti gde je geto a gde nije.
Sta ti je ovo sad