Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Andrija Balcakov

Beginner
Leader of unofficial org
Joined
Dec 23, 2023
Messages
9
ime porodice: Crna legija
lider porodice: Andrija Lenjin
ID lidera: 35771
broj kuce porodice: 1769
discord lidera porodice: stojke1813
forum link lidera porodice: Andrija Lenjin

Rankovi porodice:
1. regrut-
ima zadatak da se dokaze visim cinovima, moze nositi oruzije(revolver), u obavezi je ispunjavati naredjenja.
2. radnik- obavlja poslove za vodju i u obavezi je slusati naredbe, takodje moze nositi oruzije(revolver)
3. strazar- obezbedjuju vodju, idu sa njim gde god da ode i kad god zatrazi takodje moraju biti jedni od najdisciplinovanijih cinova u fam-u, takodje mogu obavljati poslove.
4. vojnik- moze nositi sva oruzija(pumparice, automatkse puske, revolvere i itd.), ucestvije u raid-ovima, kontrolise fam kucu i sve familijarne posede, takodje obezbedjuje komandanta, u obavezi je slusati i postovati starije cinove i u obavezi je dolaziti na evente.
5. legionar- najelitniji rank familije, moze da nosi vise razlicitih oruzija, obavljaju najteze zadatke, pomazu u obucavanju vojnika i drugih nizih rankova, takodje obezbedjuju fam kucu, cuvaju glavne i u obavezi su da dodju na svaki event i imaju prava ucestvovati u biznisima i drugim radnjama koje doprinose familiji.
6. oficir- komanduje legionarima i vojnicima, ucestvuje u eventima, obavlja poslove za fam i slicno(kao i za prethodne rankove).
7. komandant- jedan od glavnih u celoj familiji, clan je samog vrha, komanduje ostalim rankovima posebno legionarima i vojnicima i oficirima, pomaze u obucavanju nizih cinova i ostatak kao i ostali rankovi.
8. savetnik- takodje clan vrha, pomaze u donosenju odluka sa vodjom i zamenikom i jedan od najznacajnijih rankova u familiji, takodje sve ostalo kao i za prosle rankove.
9. zamenik vodje- Ima potpunu kontrolu nad familijom dok vodja nije tu.
10. vodja- Vrhovni vodja same familije i njegove odluke se moraju postovati.

Istorija porodice:
Crna legija je kriminalna organizacija koja je svoje korijene imala duboko ukorijenjene u mračnim ulicama istočne Amerike s početkom 20. stoljeća. Njihova priča započinje kao mala skupina imigranata iz istočnoeuropskih zemalja koji su se okupili zbog zajedničkog jezika, kulture i potrebe za zaštitom u surovom okruženju urbanog života.
U svojim ranim danima, Crna legija se bavila zaštitom zajednice svojih sunarodnjaka od nasilja i iznude. Međutim, s vremenom su se preusmjerili prema ilegalnim aktivnostima poput krijumčarenja alkohola tijekom prohibicije i organiziranog kriminala.
Njihova reputacija za beskompromisno nasilje i stratešku sposobnost brzo ih je uzdigla među drugim kriminalnim grupama. Pod vodstvom karizmatičnih vođa, Crna legija je proširila svoj utjecaj na sve veće gradove, uključujući i Los Santos, gdje su uspostavili svoje uporište.
Kroz desetljeća, Crna legija je uspjela preživjeti i prilagoditi se promjenjivim okolnostima, od sukoba s rivalima do stalnih sukoba s zakonom. Njihova priča je postala dio mitologije američkog kriminala, često obavijena tajnama i legendama o njihovim vodama, ritualima inicijacije i unutarnjim konfliktima.
Danas, Crna legija ostaje prisutna kao moćna kriminalna organizacija, često inspiracija i predmet proučavanja u povijesti i kulturi, svjedočeći o izazovima i ambicijama koje su definirale podzemlje 20. i 21. stoljeća.

Pravila porodice:

1.
Zabranjeno vredjanje clanova familije( na bilo kakvoj osnovi i slic.)
2. Postovati stariji cin (svakako mora biti medjusobnog postovanja bilo koji da ste cin)
3. Zabranjeno krasti u familiji!
4. Na evente se ide samo ako odobri vodja
5. Cinove i polozaj dodeljuju vodja i zamenik vodje
6. Obavezno pogledati ostale kanale(chat-ove) za dalje informacije!
7. Svi automobili se u garazu moraju vracati napunjeni gorivom do kraja i popravljeni(kada izlazite iz grada)
8. Zabranjeno laganje vecih cinova!
9. Postovati naredjenja(odluke) starijih cinova!
10. Raid se mora obavestiti!
11. Obavezna disciplinska obuka
12. U koliko niste u mogucnosti da dodjete na neki event ili dogadjaj u obavezi ste da se javite vodji ili zameniku vodje
13. U obavezi ste da svaki put kad udjete u grad ukljucite zadatak familije-"igraj 4 sata" za familijarne poene koje pisete u kanalu fam bodovi kada ih dobijete!

Familijarni outfit:
image.png

Familijarni logo:
large.png
 

Eldar Sicario

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Jan 24, 2024
Messages
969
Prije nego što počnem pregledati, ispravite fam outfit
Rok 24h​
 

Eldar Sicario

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Jan 24, 2024
Messages
969
Odbijeno
Fam outfit nije prisutan, sljedeci put uploadajte na imgur​
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom