Postovani admine.Hteo bih da ulozim zalbu na vasu odluku o mom banu CR 17.6.2024.Vi kao dokaz ste dobili isecen video klip.Ako malo bolje pogledate gde se moj auto nalazi,zapitace te se kako sam uopste i dospeo tamo.Zamolio bih vas da zatrazite ceo video od igraca koji je podneo zalbu.Ja cu vam u kratko objasniti celu situaciju.Podnosilac zalbe je napao rukama-bez oruzija moja dva druga ispred policijske stanice sa jos jednim prijateljem ( u pitanju je zenski karakter plave kose vezane u rep-crveni auto tipa jugular)Zbog toga sam dosao po njih ispred stanice.Pokupio sam jednog mog druga (koji mi je svedok) i odvezao do bolnice da bi kupili hranu i izlecili se.U video klipu vidite njegov auto parkiran i da ga ja udaram.Zapravo sam ja tu stajao.A on me je pratio od policijske stanice sve do bolnice.Zabio se kolima vise puta u moja i zato sam i zavrsio tamo iza rampe kako i vidite na video klipu.Smatram da ova vasa odluka nije ispravna bez da se ispita i druga strana.Sada ste ispali namagarceni a neduzan covek je banovan.Uostalom zasto on nije pomerio auto da ja mogu da izadjem?Ako malo razmislite shvatice te da taj igrac namerno provocira.Ja nazalost nisam snimao jer nisam ocekivao ovakav sled dogadjaja.Smatrao sam da je ovo najnormalnija situacija koja mi se desava svaki dan.Svakoga dana me neko udara kolima i smatrao sam da je nebitna situacija.Jedini dokaz koji ja imam je moj drug koji je bio sa mnom u kolima.Ako hocete mozete njega da kontaktirate i da pitate da posvedoci.Ali moj najbolji dokaz je da zatrazite ceo video i vidite kako sam ja dospeo tamo iza rampe i ko je koga prvi udarao kolima.U buduce nemojte suditi po secenim video klipovima.I zamolio bih vas da kada dobijete video i utvrdite vazu gresku,kaznite igraca.Ovo zaista nema smisla.Hvala u napred